Jump to content

Eşsiz Oyun Deneyimini Ellerinizde Hissedin!


apoo

Recommended Posts

20080714015347_dualshock3.jpg

Sony’nin PLAYSTATION®3 (PS3™) için geliştirdiği yeni DUALSHOCK®3 Kablosuz Kumanda, oyun tutkunlarına daha gerçekçi ve daha keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), PS3 için geliştirdiği yeni DUALSHOCK®3 Kablosuz Kumandayı, oyun severlerin beğenisine sunuyor. Titreşim özelliği bulunan yeni DUALSHOCK®3, kullanıcıların, eşsiz ev eğlence merkezi PS3’ün heyecan ve eğlenceyi doyasıya yaşatan oyunlarının gücünü ellerinde hissetmelerini sağlıyor.

İlk kez 1998 yılında PlayStation® için piyasaya sunulan ve 28 milyondan fazla kullanıcının sahip olduğu DUALSHOCK® kumandası, titreşim fonksiyonunu destekleyen birçok oyuna güç katıyor. Yüksek hassasiyeti ile dikkat çeken DUALSHOCK®3, yüksek tepki ve harekete duyarlılık özelliği sağlayan SIXAXIS teknolojisi ile de oyunların keyfini arttırıyor.

Sony Computer Entertainment Europe Başkanı ve CEO'su David Reeves, yeni DUALSHOCK®3 Kablosuz Kumanda hakkındaki görüşlerini şöyle ifade ediyor: “PS3, kullanıcılar için benzeri olmayan ev eğlence merkezi olmaya devam ediyor. Biz PS3’ün yazılımını ve çevre birimlerini geliştirirken oyun severler de oyun deneyimlerini geliştirecek.”

Yeni DUALSHOCK®3, mevcut birçok PS3 oyunu ile uyumlu olarak çalışıyor (yazılım yükseltmesi 1,94 gerekiyor). Kullanıcılar; Resistance: Fall of Man™'de savaş durumu ile karşı karşıya geldiklerinde, Gran Turismo 5 Prologue™’da sokaklarda lastikleri yaktıklarında veya Uncharted: Drake’s Fortune™'da hazine peşindeylerken benzersiz bir oyun deneyimi yaşıyorlar.

Titreşim fonksiyonunu ve SIXAXIS™ özelliklerini bir araya getiren tek Bluetooth® kumandası olan DUALSHOCK®3, oyun deneyimlerini daha gerçekçi bir hale getirmek isteyenlerin tüm beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

veteknoloji.com

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...