Jump to content

Adsl'de Indirim Müjdesi


sene07

Recommended Posts

Türk Telekom, ADSL fiyatlarında indirim uyguladı. TTNet ise, bu indirime bir de kampanya ekledi.

Telekomünikasyon Kurumu tarafından onaylanan 2% -4% gibi cüzzi bir indirim oranı, bu aydan sonra gelecek olan ADSL faturalarımıza da yansıyacak.

YENİ KULLANICILARA KAMPANYA

Türk Telekom kuruluşu olan TTNet, "İnternete Hoşgeldin" kampanyası düzenleyerek, kullanıcılara çok cazip seçenekler sunacak.

Kampanyadan yararlananlardan bağlantı ücreti alınmayacak. 1024 kpbs 4 GB tarife paketinde modem almak istemeyenler, yıl sonuna kadar 29 YTL yerine 15.99 YTL verecek.

Kablolu modem tercih eden kullanıcılar, 3 ay boyunca 15.99 YTL, kablosuz modem isteyenler ise 2 ay boyunca 15.99 YTL ödeyecek.

KAMPANYA DAHİLİNDE DİĞER SEÇENEKLER

- 1024 kpbs 6 GB tarife paketi 39 YTL yerine 20.99 YTL

- 2048 kbps 6 GB limitli 49 YTL yerine 26.99 YTL

- 1024 kbps limitsiz 49 YTL yerine 26.99 YTL

- 2048 kpbs limiztsiz 69 YTL yerine 36.99 YTL

- 4096 kpbs limitsiz 89 YTL yerine 47.99 YTL olacak

24 AY DEVAM

Bu tarifeden faydalanmak için 24 ay boyunca aboneliğinizin devam etmesi gerekiyor. Ayrıca 1 Temmuz 2008'den sonra ADSL hattını kapatanlar, bu kampanyadan yararlanamıyor.

24 aylık süresi dolmadan iptal ettirmek isteyenlerden, taahhüt süresi dolmadan ADSL hattının iptal ettirdiklerinden dolayı, indirim miktarının tamamı geri alınacak. Ayrıca modem hediyesinden yararlanmış müşterilerden kablolu modem tercih etmişler ise 50 YTL, kablosuz modem. tercih etmişlerse 125 YTL modem ücreti alınacak.

MODEMLER DE BELLİ

ShiftDelete.Net'e ulaşan, resmi olmayan ama bu hafta içerisinde duyurulması beklenen bilgiler içerisinde kampanyada hediye edilen modemlerin markaları da var. Kullanıcılara Airties , Zyxel, ve Picatel modemler hediye edilecek.

Kaynak: www.shiftdelete.net

Link to comment
Share on other sites

TTnet Bunun gibi bir olay yüzünden yine dava yemişti

Eski Kullanıcılara Böle bi avantaj yoq heralde biz şimndi buna dava açabilir miyiz haksızlık yani o zmn bende internetimi iptal ettirip baştan alayım telefon fln ?

alla alla

Edit --->>

Ben Şimdi iptal ettirsem internetimi de 4096 sınırsız alsam bu kampanyadan faydalanabilir miyim yada direk hesabımı 1024 den 4096 yapsam ??

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar bu kampanya sadece yeni kullanıcıları kapsıyor. Hattını 9 temmuzdan önce iptal ettirenler de kampanyadan yararlanabiliyor. 9 temmuzdan sonra hattını iptal ettirecekler bu kampanyadan yararlanamıyor.

Link to comment
Share on other sites

Bu Kadar Saçma Bir Uygulama Varmı Kaç Senedir Para Yatırıyorum Telekom a Ve Bu Kampanyadan Yararlanamıyorum Ve Yeni Başvuru Yapanlar Yararlanabiliyor Yeni Abone Toplamak İçin Elinden Geleni Yapıyor Telekom VDSL2 Sayesinde Genel Bir İndirim Olucak Diye Umutlarım Var.

Link to comment
Share on other sites

yakında biri dava açar ve basına yansır kesin rekabet üst kurulu ve tüketici kurulu da harekete gecip olay alevlendimi eski kullanıcalara indirim yapma zorunda kalabilirler bence

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...