Jump to content

Panasonic Hdc-sd9 Avrupa'nın En İyi Video Kamerası


muselmansuffe

Recommended Posts

hdcamcorderfd7.jpg

Panasonic HDC-SD9

Avrupa''nın ''En İyi Video Kamerası''

Panasonic''in HDC-SD9 modeli, TIPA (Technical Image Press Association / Teknik Görüntü Basın Kuruluşu) tarafından 2008 yılında ''Avrupa''nın En İyi Video Kamerası'' ödülüne layık görüldü.

Panasonic SD9 modeli, SDHC/SD hafıza kartlı kayıt sistemi sayesinde dünyanın en küçük ve en hafif full HD modda kaydeden kamera modeli olma özelliğini taşıyor. Opsiyonel olarak 16 GB''lık bir SDHC hafıza kartı kullanılması halinde HE modunda 6 saate kadar kayıt yapma imkanı sağlayan video kamera, herhangi bir sürücü mekanizmasına ihtiyaç bırakmayan kartlı kayıt sistemi, kullanım kolaylığı ve pratikliği sağlar. Bunun yanında SD9 model Panasonic full HD video kamera, şık ve kompakt tasarıma sahip olmasına rağmen, arızaların önlenmesi açısından darbelere karşı da oldukça dayanıklı.

TIPA tarafından yapılan resmi açıklamada, Panasonic SD9 modeli hakkında şu değerlendirmeye yer verildi: ''Bu 3CCD full HD kamera ile Panasonic, pazara son derece kompakt yapılı bir model sunmayı başarmıştır. Bu kamerada mükemmel görüntü kalitesine ilave olarak, yüz saptama ve benzersiz Akıllı Çekim Kılavuzu (Intelligent Shooting Guide) gibi gelişmiş özellikler de bulunmaktadır. Ufak boyuna rağmen bu modelde, büyüleyici bir ses performansı için toplam beş adet mikrofon bulunmaktadır. Panasonic SD9, 1920x1080''lik full HD çözünürlük ve Leica Dicomar lens özelliklerine sahiptir. Gelişmiş O.I.S. teknolojisi ile son derece keskin ve canlı görüntüler elde edilebilmektedir. Kameranın diğer özellikleri arasında minimum 5 lüx''lük çok düşük ışık seviyelerinde çalışabilme özelliği, 16:9''luk görüntü boyutunda üstün resim kalitesi, 10x optik yakınlaştırıcı/uzaklaştırıcı lens ve 2.7 inç''lik LCD ekran bulunmaktadır. Bu kamerada fotoğraf ve videolar SD hafıza kartında depolanmaktadır. Sadece 275 gram''lık bir ağırlığa sahiptir."

TIPA hakkında

TIPA (Technical Image Press Association / Teknik Görüntü Basın Kuruluşu), Avrupa''daki 12 ülkeyi temsil eden uzman fotoğraf ve görüntü editörlerinin oluşturmuş olduğu bağımsız bir kuruluştur. Dünyaca tanınan TIPA Ödülü, her kategoride kalite, performans ve değer açısından en üstün seviyedeki ürünü onurlandırmaktadır.

Panasonic HDC-SD9''un tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 1.749 YTL (KDV dahil)

Tekofaks Panasonic

Müşteri Hizmetleri: 444 33 34

Web: www.panasonic.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...