Jump to content

Elcomsoft Explorer For Whatsapp V2.71.32041


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor

Elcomsoft Explorer For WhatsApp v2.71.32041

WhatsApp medya galerisi için Elcomsoft Explorer Mevcut yedeklemelerin WhatsApp listesi için Elcomsoft Explorer

Anasayfa: https://www.elcomsoft.com/exwa.html

 

Birden fazla kaynaktan WhatsApp iletişim geçmişini edinin ve analiz edin. 

Kök (ROOT) erişimi olan ve olmayan Android telefonlardan WhatsApp veritabanlarını çıkarın, WhatsApp yedeklerini Google Drive ve iCloud Drive'dan indirin veya yerel ve bulut iOS sistem yedeklerinden çıkarın.

  • İOS ve Android için WhatsApp satın alma ve çıkarma araçlarını içerir
  • Android ve iOS'taki düzenli WhatsApp'ı ve Android için WhatsApp'ı destekler
  • Yerleşik bir görüntüleyici ile birlikte gelir
  • Fiziksel cihazlardan, yedeklerden, Google ve Apple bulut hizmetlerinden çıkarma
  • Otomatik şifre çözme, arama ve filtreleme
  • İlgili tüm yerel ve bulut toplama araçlarıyla birlikte verilen hepsi bir arada araç

Destekler:

WhatsApp veritabanları ve yedekleri,

Köklü (ROOT) ve köksüz Android cihazları,

iOS sistem yedeklemeleri (yerel ve bulut),

Bağımsız WhatsApp yedekleri (Google Drive, iCloud Drive)

WhatsApp için Elcomsoft Explorer (EXWA), WhatsApp iletişim geçmişlerini edinmek, şifresini çözmek ve görüntülemek için kullanılan bir Windows aracıdır. Araç, Android akıllı telefonlar, iOS sistem yedekleri (iTunes ve iCloud) ve Google Drive ve iCloud Drive'daki WhatsApp tescilli bulut yedekleri dahil olmak üzere birden fazla yerel ve bulut kaynağından WhatsApp verilerini çıkarmak ve şifresini çözmek için birden fazla edinme seçeneği sunar.

Araç hem köklü hem de köklü olmayan Android telefonları destekler. Şifrelenmiş yedekler, doğru şifrenin sağlanması şartıyla otomatik olarak şifresini çözebilir. Apple iCloud ve iCloud Drive'dan bulut yedeklerini indirmek için, kullanıcının Apple kimliğini ve şifresini girmeyi ya da kullanıcının bilgisayarından çıkarılmış ikili bir kimlik doğrulama belirteci kullanılmasını gerektirirken, Google Drive indirmeleri bir oturum açma ve bir şifre gerektirir. Hem Apple hem de Google hesapları için iki faktörlü kimlik doğrulama desteklenir.

Yerleşik görüntüleyici, farklı kaynaklardan elde edilen birden fazla WhatsApp veritabanında depolanan mesajların, çağrıların ve resimlerin rahat bir görünümünü sunar. Anında filtreleme ve ultra hızlı arama, birkaç saniye içinde ilgi çekici kayıtları bulmanızı sağlar.

WhatsApp Edinimi

WhatsApp için Elcomsoft Explorer, WhatsApp veritabanlarının aşağıdaki edinme yöntemlerinin tümünü destekler:

  • Android akıllı telefonlardan doğrudan çıkarma 
    Köklü (Android 4.0-9.0) ve root olmayan (Android 4.0-6.0.1) cihazlardan desteklenir. Telefonun satın alınabilmesi için kilidi açılmalıdır.
  • Google Drive 
    WhatsApp yedeklerinde depolanan WhatsApp tescilli yedeklerinin havadan satın alınması kullanıcının Google Hesabından çekilebilir ve şifresi çözülebilir. Kayıtlı telefon numarasına veya SIM karta erişim gereklidir. Google kimliği ve şifre gerekli. [1]
  • Yerel iTunes yedeklemelerinden çıkarma 
    Şifrelenmiş yedeklemeler otomatik olarak çözülür. Yedeklemenin şifresini çözmek için doğru şifre gerekir.
  • Apple iCloud'da depolanan iOS yedeklerinden hava yoluyla edinme 
    WhatsApp veritabanları otomatik olarak Apple iCloud'da depolanan iOS yedeklerinden alınır. Tüm yedeklemeyi buluttan çekmek yerine, WhatsApp bilgilerini seçici bir şekilde indirerek hızlı bir şekilde edinme sağlanır. Apple kimliği ve şifre veya ikili kimlik doğrulama belirteci gerekli. [2] .
  • İCloud Drive 
    Tescilli WhatsApp yedeklemelerinde saklanan WhatsApp tescilli yedeklerinin havadan edinilmesi kullanıcının iCloud Drive hesabından çekilebilir ve şifresi çözülebilir. Kayıtlı telefon numarasına veya SIM karta erişim gereklidir. [1] Apple kimliği ve şifre veya ikili kimlik doğrulama belirteci gerekli. [2]

WhatsApp Edinimi: Kolay Bir Hedef Değil

WhatsApp Messenger, en popüler olmasa bile, en popüler anlık mesajlaşma araçlarından biridir. WhatsApp istemcileri, Android, Apple iOS, Blackberry ve Microsoft Windows Phone 8.x ve Windows 10 Mobile dahil olmak üzere tüm mobil platformlarda kullanılabilir.

WhatsApp spam gönderenler, sahtekârlar ve siber suçlular için popüler bir hedeftir. En azından bir olayda, yakalanan WhatsApp iletişimi, bir terörist örgütün ortaya çıkarılmasına yardımcı oldu.

WhatsApp güvenli bir uçtan uca mesajlaşma kullandığından, kanun uygulayıcıların şu anda WhatsApp'ın sahibi olan Facebook'tan iletişim geçmişi istemeleri mümkün değildir. Sonuç olarak, elde etme işlemi yalnızca son kullanıcı cihazlarından veya bu tür cihazlar tarafından üretilen ve yerel olarak saklanan veya bir bulutta saklanan veri yedeklerinden elde edilebilir.

Buluttan WhatsApp Veritabanlarını İndirme Gereksinimleri

Elcomsoft Explorer for WhatsApp'ın Standart sürümü Google Drive, Apple iCloud ve iCloud Drive'dan [1]bilgi indirebilir . Google Drive, Apple iCloud veya iCloud Drive'dan bilgi indirebilmek için doğru giriş ve şifre gereklidir. Apple iCloud için, bir kullanıcının PC'sinden veya Mac'inden çıkarılan ikili bir kimlik doğrulama belirteci kullanılabilir. İkili kimlik doğrulama belirteçlerini çıkarmak için, Elcomsoft Phone Breaker'dan bir araç kullanmanızı öneririz (bir lisansa sahip değilseniz değerlendirme sürümü gayet iyi çalışır). Yedeklemenin şifresini çözmek, kayıtlı bir telefon numarasına SMS ile alınan tek seferlik bir kod gerektirir. [1] Kod olmadan, konuşma veritabanı şifreli kalır; yalnızca dosyalar (fotoğraflar ve videolar) ve kişiler (yalnızca Google Drive) kullanılabilir.


  1. WhatsApp bulut yedeklerini şifreler. Yedeklerin şifresini çözmek için, kullanıcının kayıtlı telefon numarasına veya SIM kartına tek seferlik erişim gereklidir. Şifre çözme anahtarı kalıcıdır ve iCloud Drive'da oluşturulan mevcut ve gelecekteki yedeklemelerin şifresini çözmek için kullanılabilir (Google Drive, yalnızca mevcut olanlar için). Alternatif olarak, şifreleme anahtarı Elcomsoft iOS Forensic Toolkit anahtarlık çıkartması kullanılarak jailbroken iPhone'lardan alınabilir 

  2. İkili kimlik doğrulama belirteçleri, Elcomsoft Phone Breaker'da mevcut olan bir araçla kullanıcının bilgisayarından çıkarılabilir. Ürünün sahibi değilseniz, belirteç çıkarma aracı Elcomsoft Phone Breaker'ın ücretsiz değerlendirme sürümünde de bulunur 

 

81 MB

https://turbo.to/nruhu3xk87wa/elcomsoft-explorer-for-whatsapp-v2-71-32041.rar.html
https://hil.to/uRdZkLs/elcomsoft-explorer-for-whatsapp-v2-71-32041.rar.html

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...