Jump to content

Eltima Usb Network Gate V8.1.2013 Multilingual


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor

Eltima USB Network Gate v8.1.2013 Multilingual

Windows için USB AÄ Kapısı

Anasayfa: https://www.eltima.com/products/usb-over-ethernet/

Windows'ta Ethernet Üzerinden USB Paylaşımı

USB Network Gate (eski Ethernet Konektörü üzerinden USB), bir veya daha fazla uzak USB cihazını, sanki kendi makinenize takılıymış gibi bilgisayarınıza Ağ (Internet / LAN / WAN) üzerinden kolayca bağlayan bir yazılımdır. Başka bir ülkede veya yandaki ofisteyseniz, uzaktan tarayıcı, yazıcı, web kamerası, modem, USB dongle veya doğrudan PC'nize bağlıymış gibi herhangi bir şey kullanabilirsiniz.

 

Ethernet üzerinden USB

USB Ağ Geçidini ücretsiz olarak indirin ve USB üzerinden Ethernet üzerinden paylaşın, böylece dünyanın her yerinden (veya ofisinizden) insanlar bunu kullanabilir. Artık yazıcınıza, tarayıcınıza, web kameranıza, USB dongle cihazına veya desteklenen herhangi bir USB cihazına ev bilgisayarınızdan veya ofis dizüstü bilgisayarınızdan istediğiniz zaman istediğiniz yerden erişebilirsiniz! USB Ağ Kapısı, USB cihazını bir Windows PC veya Mac OS'ta paylaşmanız ve bir Linux cihazından bağlamanız için arzu edilen bir yetenek sunar. Ya da tam tersi!

USB'yi IP / LAN / WAN / VLAN / VPN / İnternet üzerinden paylaşın

Bir veya daha fazla USB cihazını birden fazla bilgisayar arasında paylaştırmanız mı gerekiyor? USB Ağ Geçidi (Ethernet Konektörü üzerinden eski USB) çözüm! Artık herhangi bir kullanıcı ofisinizdeki herhangi bir bilgisayardan yazdırabilir, tarayabilir veya fakslayabilir. Cihazlara uzaktan erişen kullanıcıları kontrol etmek için bir şifre ekleyebilirsiniz.
 
 

Sanal makinelere ve blade sunuculara USB aygıtları takın

Bir USB cihazını sanal makine yazılımına veya blade sunucuya bağlamanın bir yolunu mu arıyorsunuz? Konuk bilgisayarı işletim sistemine (sanal makine, blade sunucu) USB Ağ Yönlendiricisi üzerinden USB yükleyin ve USB çevre birimlerine hemen uzak sanal masaüstünden erişin. VMware, VMware ESX, Citrix XenDesktop ve Microsoft Hyper-V uyumluyuz!
 
 

USB'ye RDP Üzerinden Erişin (Uzak Masaüstü Protokolü)

Uzak Masaüstü Bağlantısı kullanırken karşılaşabileceğiniz genel sorun, yerel USB cihazlarına erişememenizdir. USB Ağ Kapısı, uzaktaki bir oturumda herhangi bir yerel USB cihazıyla çalışmanıza izin verir. Ayrıca, uzaktaki makinenizi, fiziksel olarak uzaktaki bir makineye taktığınız gibi anlık olarak paylaşılan USB aygıtlarını otomatik olarak algılayıp bağlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
 
 

Wi-Fi üzerinden USB cihazlarına erişin

Çalışanlarınızın yeni bir USB cihazını paylaşmasını sağlamak için mevcut ağ yapılandırmanızı değiştirmenize gerek yoktur; ofisinizdeki masaüstlerinden ve dizüstü bilgisayarlardan kablosuz olarak erişilebilir. Sadece bir USB yazıcıyı, tarayıcıyı veya başka bir aygıtı tek bir PC'de paylaşın; tüm ağ kullanıcılarınız bilgisayarlarına bağlıymış gibi çalışabilir.
 
 

Oturum başına USB aygıtı yalıtımı

Çok kullanıcılı bir terminal sunucusu ortamında, USB cihaz kullanımında münhasırlık elde etmek zordur. USB Ağ Kapısı, RDP oturumlarında belirli bir kullanıcıya bir USB cihazı atamasını sağlar. O sırada başka hiçbir kullanıcı cihaza erişemez. Şu anda test modunda USB flash sürücüler ve USB kameralar için kullanılabilir. 7.0 sürümünden beri USB Network Gate, Citrix tarafından ICA protokolünü desteklemektedir.
 
 
USB aygıtlarını Ethernet üzerinden paylaşmak için en iyi yazılım araçlarının karşılaştırma tablosuna bakın ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü seçin.
 

Ethernet üzerinden USB Bağlantısı ek özellikleri

 
Yazılım, USB üzerinden Ağ üzerinden paylaşımın geliştirilmesini ve geliştirilmesini sağlayan bir dizi özellik sunar.
 
 

Kendinizi bir platformla sınırlamayın

Ethernet Üzerinden USB Bağlantısı, USB aygıtını ağ üzerinden Windows, macOS veya Linux bilgisayarlarda paylaşmanız için arzulanan bir özellik sunar. Dahası, ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir sunucu-istemci kombinasyonunu oluşturabilirsiniz, macOS – Windows veya Linux-macOS olabilir, herhangi bir değişken mümkündür!
 

Verilerinizi güvende tutun

Modern dünyadaki en değerli kaynak bilgidir ve USB paylaşım yazılımımız hiçbir üçüncü tarafın size erişemeyeceğinden emin olacaktır. Yüksek güvenlikli bağlantı standartları, gömülü trafik şifreleme seçeneği ile sağlanır. Ayrıca, uzaktan kullanıcı erişimini kontrol etmek için bir şifre ekleyebilirsiniz.
 

Veri trafiğini optimize et

USB - Ethernet Konnektörü trafik sıkıştırma seçeneğiyle, aktarım hızını ve bant genişliği kullanımını büyük ölçüde artırabilirsiniz. Bu seçenek özellikle sıkıştırılmamış formatta veri aktarma eğiliminde olan cihazlarla birlikte faydalı olacaktır.
 

Çalışırken değiştirilebilir destek

Farklı bir cihazı paylaşmak için bir bilgisayarı yeniden başlatmanıza veya USB üzerinden Ethernet'i yeniden başlatmanıza gerek yoktur. Sadece şu anda paylaşılan USB cihazını çıkarın ve başka bir cihazı takın, bu kadar basit! IP üzerinde USB Bağlayıcısı'nın ayrı bir cihaz değil, ağ üzerinden bir USB bağlantı noktasını paylaşması nedeniyle uzak istemcide yeni bir cihaz otomatik olarak görünecektir.
 
5.63 MB | Maalesef hala Türkçe dil desteği gelmedi :(
https://turbo.to/hvl3l59rkfvg/eltima-usb-network-gate-v8-1-2013-multilingual.rar.html

https://hil.to/jH0Q61H/eltima-usb-network-gate-v8-1-2013-multilingual.rar.html

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...