Jump to content

Hp Kartuş Seviyesi


haruny

Recommended Posts

arkadaşlar hp marka yazıcımın kartuşlarını doldurttum.yazıcı çıktı alıyor ama kartuşlar boş gözüküyo.dewamlı uyarı veriyor.bunun bir çözümü varmı.kartuş resetleme diye bi şey duydum ama tam olarak nasıl yapılıyor.

Link to comment
Share on other sites

bende de aynı sorun var. kartuşu doldurduğumda kartuş seviyesini göstermez oldu. sürekli soru işareti var. sanırım yeni kartuş almamız gerekecekmiş.dolum kartuşları görmüyormuş diye duydum. eger kartuş resetleme gibi bişey varsa onu bilemem:S

Link to comment
Share on other sites

Kartuş Resetleme EPSON Markasında Oluyor Hp de Olmaz Kartuşları Yuvadan Çıkartıp Çip in Olduğu Bölümü Aşşağı Doru Sallayın Sonra Bir Selpakla Çipli Bölümü Silip Tekrar Deneyin.

olmadı üstad başka yolu varmı acaba

Link to comment
Share on other sites

Yazıcılar hakkında pek bilgim yok fakat, bir pc dede aynı sorun vardı format atmam gerekiyordu, formattan sonra düzelmişti. Yani bu sorun donanımsal olmayabilir. Sürücüsünü silip tekrar yüklemeyi deneyin, emin değilim ama denemekte fayda var.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...
  • 8 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar Hp lerde genel bi sorun bu. Yeni kartuş satmak için yapılıyor. Yazıcı driverini kurduğunuzda üzerindeki kartuşların çiplerini okuyor ve kartuşlar bittiğinde tekrar kullanılmasın diye o çipli kartuşu görmüyor gibi görünüyor.

Yazıcı driverini kaldırıp yeniden yüklerseniz resetlenmiş oluyor ve sorun da ortadan kalkıyor kesinlikle.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...