Jump to content

Spyware Terminator 2.2.1.433


HoT_JaZz

Recommended Posts

Portable Spyware Terminator 2.2.1.433

2n1rvo5.jpg

Tanıtım:

pyware Terminator, tamamen ücretsiz ve gerçek zamanlı casus yazılım korumasına sahip muhteşem bir yazılımdır. Bilgisayarınızı "spyware", "adware", "trojan", "keylogger", "hijacker" ve diğer tehditlerden koruyan Spyware Terminator, gerçek zamanlı güçlü koruması, gelişmiş sistem taraması ve şüpheli dosyaları güvenilir bir şekilde karantinaya alması gibi birçok özelliğe sahiptir.

Spyware Terminator, tamamen ücretsiz olması, internet üzerinden otomatik güncelleme imkanı sunması, belirli zamanlarda güvenlik taraması yapabilmesi ve bir antivirüs görevini de yerine getirebilmesiyle diğer ücretli güvenlik yazılımlardan bir adım önde olduğunu gösteriyor.

Yazılımın Genel Özellikleri:

# 100% Ücretsiz Gerçek Zamanlı Koruma

Etkin "spyware", "adware", "trojan", "keylogger", "hijacker" ve diğer tehditleri kaldırma özelliğine sahiptir.

# Güvenilir Karantina

Tarama sırasında şüpheli dosyalar tespit edildiğinde karantinaya alınır. Spyware Terminator bu tip dosyaların çalışarak bilgisayarınıza daha fazla zarar vermesini önler. Siz sürekli şüpheli dosyaları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

# Kolay Kullanım

Spyware Terminator, her seviyedeki bilgisayar kullanıcısının casus yazılımları tespit edip eleyebilmesine izin verir. Eğer siz bir programı yanlışlıkla kaldırdıysanız, kolayca geri dönüş yapabilirsiniz.

üstelik türkçe dil seçenegiyle

# Elle Yapılan & Zamanlanmış Tarama

Bilgisayarınızı elle veya zamanlanmış taramaya tabi tutabilirsiniz. Tarama işlemi devam ederken isterseniz arkaplanda diğer işlerinizi yapabilirsiniz.

# Otomatik Güncelleme

Spyware Terminator, internetten son güncellemeleri otomatik olarak innDirir. Bu sayede bilgisayarınız için etkili bir koruma sağlar.

İndirmek İçin:

http://rapidshare.com/files/122456398/Spyware_Terminator_2.2.1.433_Portable_.rar[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...

Portable Spyware Terminator 2.5.1.028 Kısmen Türkçe

spywareterminator25kx5.png

Spyware Terminator, ücretsiz, kolay kullanımlı ve etkili bir spyware kaldırma programıdır. Program sisteminizin arkaplanında çalışırak sürekli ve tam zamanlı olarak spyware, adware, keylogger, trojan horse, browser hijacker ve diğer bilgisayar zararlılarına karşı size koruma sağlamaktadır.

Spyware Terminator gelişmiş ve hızlı bir tarama sistemine sahiptir. Zararlı gördüğü yazılımları sizin için karantinada bekletebilmektedir. Programın tanıyamadığı fakat zararlı gördüğü yazılımları incelemesi için program merkezine de gönderebilmektesiniz. Türkçe arabirime sahip Spyware Terminator sürekli güncellenen bir program, veritabanını otomatik olarak güncelleştirirseniz tüm yeni tehlikelere karşı da güvenliğinizi sağlamış olursunuz.

indir.png

http://www.4shared.com/file/84892824/6526267/PortableSpywareTerminator25_tnctr.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...