Jump to content

Resim Upload Siteleri Tavsiyeleriniz


secret ++

Recommended Posts

Please register to see this content.

kopyala yapıstır oldu ama :D

ayrıca bunlar da türk!

- Resimsakla.net : Tanıdığım bir tasarım firması Çizgionline tasarımcılarının hazırladığı güzel bir resim saklama sitesi. Tasarım açısından oldukça başarılı olan site üyeliksiz olarak 1 mb’ta kadar olan resimlerinizi boyutundaki 1aydan 4 aya kadar saklıyabiliyor. Üye olduğunuz taktirde boyutunuz 5mb’a ve saklama süreniz ise 12 aya kadar çıkıyor. Kullanabiliceğiniz hızlı basit bir servis.

- Resimarsiv.net : Sistem henüz beta aşamasındadır. ilk olarak resim yüklüyorsanız sizden mail adresiniz istenicektir resim yüklendikten sonra size özel bir arşiv alanı oluşturuluyor ve mailinizi aktivite etmeniz isteniyor. Maili aktivite ettikten sonra mail adresini kullanarak istediğiniz miktarda resim yükleyip arşivinizi oluşturmanız sağlanıyor. Sistemin hızlı ve güvenilir olması , tasarımınında orjinal olması ayrı bir güzellik . Sistem kose.gen.tr tarafından hazırlanmıştır. Logosuda tarafımdan hazırlanmıştır.

- Resimages.com : Normalde resimlerinizi bilgisayarınızdan yüklersiniz ancak bu sitedeki özellik internette beyendiğiniz herhangi bir resmi kendi kullanımınız için sadece resmin urlsini girerek resimages sitesine taşıyabilirsiniz. Artı yüklediğiniz resmi standart boyutlarda küçülterek yada büyüterek upload etme imkanıda sunuyor. Tasarım ve kullanım açısından kullanışlı bir resim upload sitesidir.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Ben de tinypic.com 'u tavsiye ederim. Ancak Tinypic'in çoklu upload seçeneği barındırmaması tek olumsuz yönüdür. Bir avantajı da verdiği linkler diğer resim upload sitelerine göre çok kısadır.

Ayrıca çoklu upload seçeneği de barındıran

www.xs.to

önerebileceğim siteler arasında.

Link to comment
Share on other sites

zipara_logo.gif

# Türkçe...

# Resimlere Şifre Koyabiliyorsunuz..

# Resme Ait Bir Gösterim Sayacı ve Yorum Bölümüde Bulunmakta..

# Webmasterlar Dilerlerse Sitelerine "Zipara Resim Yükleyici" Kodlarını Ekleyerek Sitelerinden Upload Yaptırabilirler..

# 5 MB a Kadar Upload imkanı

# Jpg - Gif - Bmp - Png - Tif - Pdf - Swf Uzantılarını Destekler.

Bu Sitenin Tanıtımını 28 Nisan 2007 Tarihinde Forumda Yapmıştım, 1 Yıldan Fazla Vakit Geçmesine Rağmen Hiçbir Resim Silinmemiş.. Kolay Kullanışlı Güzel Bir Site Bence, Şiddetle Tavsiye Ederim :blink:

Tanıtımını Yaptığım Post : Detaylar için Bakabilirsiniz

ZİPARA Sitesinin Tanıtımının Yapıldığı Mesaj - TIKLAYINIZ

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=25447

www.zipara.com

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...