Jump to content

Vista Oturum şifresi Nasıl Kırabilirim ?


Plus+

Recommended Posts

1. YOL

Eger sisteminin admin pass ini bilmiyorsan kesin kurtulus yolu ERD commender dir.Boot cd ile istedigin Windows 2000, XP, 2003, Vista (denedim calisiyor), 2008 Beta (Denedim Calisiyor) boot edip Hesaplarin sifrelerini resetleye biliyorsun.

windows açılmadan F8 e basın ve ordaki listeden komut sistemiyle çalıştırı seçin.karşınıza komut satırı geldiğinde start c: yazın enter deyin.hata mesajı gelebilir kafaya takmayın ok deyin ve biraz bekleyin windows açılacaktır.ve ordan denetim masasına girin kullanıcı hesaplarından şifresini kırmak istediğiniz kullanıcı hesabını seçin ve parolayı kaldır seçeneğini işaretleyin.ve pc yeniden açıldıktan kullanıcı şifresi sormayacaktır.

2.YOL

Vista Oturum Açma Şifrenizi Unutursanız

Windows Vista da Oturum Açma şifresini unuttuysanız, oluşturacağınız Sıfırlama Disk i ile Oturum açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için;

Denetim Masası > Kullanıcı ve Aile Güvenliği > Kullanıcı Hesapları na gelin. Sol taraftaki panelden, Şifre Sıfırlama Diski Oluştur seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede Şifrenizi nerede saklayacağınızı (Disket veya Usb Bellek) seçin. Disket veya Usb Belleğinizi takın. Şifrenizi girin. Kısa bir süre sonra işleminiz bitecektir.

Daha sonra zamanlarda, Oturum açarken yanlış bir şifre girerseniz, bir hata mesajı alacaksınız. Bu hata mesajının bulunduğu pencerede Şifrenizi Sıfırlayın ibaresi göreceksiniz. Buna tıklayın ve Disket ya da Usb Bellek vasıtasıyla Oturumu açın.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • 3 hafta sonra ...

hiren's içindeki active password changer

veya active password changer boot cd bunlarla bütün kullanıcıların şifrelerini boş a çevirebilirsiniz kesin

veya WinPE içerisinde gelen NT password Wiever işini görür kesin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...