Jump to content

Knight Online 81 Ilde Yasaklandı


BeyazEylem

Recommended Posts

ogamede yasaklansa iyi olacak bir ara kaptırmıştım travian, the crims ,popomundo,bittefight,silkroadmı,second life , ama ogame mahfetti 4 yılımı yedi diyebilirim hiç bişey okumadan araştırmadan msn bile açmadan filolarına bak madenini sakla uçur falan hala hesap var ama kendimi kurtardım eskiye göre; daha faydalı şeyler yapmak lasım bu siteyi kaç sene önce teknik servisten arkadaşlar söylemişti abi sen sadece oraya bak orası yeter diye ;diyodum hackermi olcaz milletin başına aman oyunlar var güzel derken :lol:)

hiç bişey dememek lazımmış yeri geldiğinde herşeyden anlamak gerekiyormuş .... şimdi aradaki boşluğu telafi edicem diye uğraşıyorum.

Link to comment
Share on other sites

abi insanın zevkine hevesine karısılmaz bea brz yani asıırıya kaçmamak lazım bea zaten saatte 1 level atsan misal adam 5 level atmaya 5 saat baya vakit 6 saatten fazla oynaman desinler bea şahsen ben bu oyunu beceremedim arkadaslar ama tavsie edicem oyun warrock var bea.. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Yahu insanın içinde olduktan sonra Counter Strike delisi de olur.. Önemli olan bu oyunların sadece bir oyun olduğunu kabul etmek. Saatlerce vakit boşa geçiyor. Kar yok, zarar çok..

Buna yasaklama olmaz, en güzeli Japonya'nın yaptığı. Saat limiti koyacan, o limiti geçenin oyun karakterini silecen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...