Jump to content

Floola 2.9.6 Türkçe - İpod Programı


ixirix

Recommended Posts

Floola 2.9.6 Türkçe

Kendimde kullandıgım çok beğendiğim bir program.ipod için birebir. itunesle ugraşmaktan sıkılanlar için daha basit ama işlevi çok ve kurulum gerektirmeyen türkçe olan bu programı deneyin derim :help:

Floola Nedir?

iPod'unuza müzik kopyalamak için küçük, ücretsiz ve portatif bir yazılım arıyorsanız Floola'yı kullanabilirsiniz. iTunes yerine kullanabileceğiniz bu uygulama, iPod'unuza yüklediğiniz şarkıları görmenize ve bu şarkıları herhangi bir bilgisayara kopyalamanıza izin veriyor. Floola ayrıca iPod'unuzdaki şarkıları çalabiliyor ve cihaza yeni şarkılar kopyalayabiliyor. Floola'yı kullanmak için bilgisayarınızda iTunes yüklü olmasınada gerek yok.

Floola aracılığıyla podcast yayınlarını bilgisayarınıza indirebildiğiniz gibi iPod'unuzdaki benzer şarkıları bulup temizleyebilirsiniz. Floola'nın diğer üstün özellikleri arasında albüm resimleri ekleme, şarkı sözlerini ve notları düzenleme ve Last.fm entegrasyonu bulunuyor.

Ücretsizdir

http://download.schoonzie.com/Floola-win.zip

Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Floola 5.3 beta 5

floola.png

Floola ile IPod veya Motorola cep telefonunuzu (iTunes destekleyen modelleri) etkili bir şekilde yönetebilirsiniz. IPodunuza hem parça yüklemeye hem de varolanları bilgisayarınıza kopyalamaya yarar. Podcast, last.fm ve playlist desteği sunar. IPodunuz da aynı olan dosyalar ile kayıp dosyaları da bulmanızı sağlar.

Floola ile sadee müziklerinizi yönetmezsiniz, aynı zamanda video dosyalarını da IPod'a aktarabilirsiniz. IPodunuzda bulunan parçaların listesini web sayfası olarak da alabilir, karışmış halde bulunan IPodunuzu bile düzeltebilirsiniz.

:)

http://download.schoonzie.com/beta/Floola-win.zip[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...