Jump to content

Bildiğiniz Ve Tavsiye Ettiğiniz Yabancı Diller


frozsgy

Recommended Posts

Herkese selam.

Yabancı dil bilen herkesten yardım istiyorum. İngilizce haricinde bildiğiniz yabancı bir dili ve o dili öğrenmenin hangi dilleri bilenlere göre kolay olduğunu vs. anlatmanız.

2. bir dil öğrenmeyi düşünüyorum ve kararsız kaldım açıkçası.

Aklımdan geçenler: Fransızca, İspanyolca(ya da Portekizce), Japonca, Rusça, Almanca.

Bunlardan herhangi birini bilen herkesten yardım bekliyorum.

İyi akşamlar.

Link to comment
Share on other sites

herkles ingilizce bildiğini zannedip 2. bir dil arayışına giriyor buda o konudaki zayıflıktan kaynaklanıyor.iyi bir ingilizcesi olan için başka bir dil sadace zaman kaybı.dünya bu dili konuşurken napam başka dili :D

Link to comment
Share on other sites

Dünyada en fazla konuşulan dil Çince ardından İspanyolca ardından İngilizce . İpanyolca ve İngilizce arasında çok yakın rakamlar olduğu için kimine göre ingilizce daha çok kullanılıyor. O yüzden bu 3 dili öğrenmeni tavsiye edebilirim. Eğer iş amaçlı öğreniyorsan business english öğrenmenide tavsiye edebilirim.

Link to comment
Share on other sites

Şimdi dili neden öğreneceğin burada önem kazanıyor.Eğer ki ne bilim işte iş hayatında falan lazım olur diyorsan İngilizceyle alakası yok ama çince ve ingilizceyle alaka kurabileceğin ispanyolcayı öğrenmelisin.Hatta arapça da olabilir giderek yaygınlaşıyor.Ama dersen ki işte ekstra bi dilim olsun öğrenmem kolay olsun...O zaman Almanca derim kelimeler cümle kuruluşları falan çok benziyor kendi kendine çıkartabiliyorsun bazı şeyleri.

Link to comment
Share on other sites

Açıkçası C1 seviyesinde İngilizceye sahibim. Bu yüzden 2. bir dile yönlenmeyi düşünüyorum. Arapçayı düşünmedim hiç açıkçası. Çinceyi de 5000e yakın harfi öğrenmek için(ki her harf bir kelime) 2,5 yıla yakın yoğun uğraşmak gerektiğinden şu an düşünmüyorum. Tavsiyeniz İspanyolca o halde?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...