Jump to content

Ne Zaman Gelecek İphone


eneskul

Recommended Posts

iphone_inhand_thumb400.jpg

iPhone'un 3G haberi hemen bomba gibi patladı özellikle Vodafone'la Türkiye'ye gelecek olması hepimizi sevindirdi. Gerçi hala tam bir tarihte verilmemiş olsa da dünyayı altüst eden bu cihazı kim satın almak istemez.

İlk çıktığı günde ABD'de 24 saat öncesinde insanların dükkanlar önünde iPhone için yatıp kalktığını unutmayalım. Yeni çıkan iPhone 3G her nekadar Türkiye'ye gelişmiş özelliklerle geliyor olsa bile ismindeki 3G'ye hala sahip değiliz. Peki gerçekten Türkiye iPhone'a tam manasıyla hazır mı sorusu maalesef hala kafamı kurcalamakta.

Ama bildiğimiz bir gerçekte var ki Türkiye geçmişten bugüne herzaman cep telefonlarına hayran bir ülke olarak tanınıyor. Bu hayranlık kimi zaman öyle boyutlara varıyor ki sokakta açlıktan ölen adamın cebinde bile iyi bir model cep telefonu bulunuyor.

Bu sebepten Türkiye iPhone'u tamamiyle benimseyecek ve 3G'ye girdiğimiz takdirde de çok daha tutulacaktır.

Apple'ın yeni iPhone modelini ABD 200 dolar olarak belirledi ve yapılan analizler sonucu bu yıl toplam 18 milyon iphone satılacağı düşünülüyor. Türkiye'deki fiyat ne olur bilinmiyor ancak eminim ki çok birkaç milyon cihazda ülkemizde satılıcak.

kaynak:pcworld.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...