Jump to content

Ca Internet Security Suite Plus 2008 Full


Sirius

Recommended Posts

CA_ISS_2007.png

Internet Security Suite ayırt edici şu özellikleri içeriyor:

eTrust AntiSpam:

* Olta Saldırılarına ve Sahtekarlığa Karşı Koruma – Bir e-postanın iletide belirtilen göndericiden gelip gelmediğini belirlemek üzere kimlik doğrulama yöntemi kullanır ve şüpheli e-postalar için ekranda açıkça anlaşılan görsel bir uyarı verir.

* E-posta Arama – Outlook'ta tutulan tüm bilgiler için bir arama indeksi oluşturarak, iletilere, eklere, kişilere, randevulara, notlara hızlı ve kolay erişim sağlar. (Yalnızca İngilizce Outlook/Outlook Express için mevcuttur.)

* İstenmeyen Posta Puanı – Karantina klasöründeki istenmeyen postaları otomatik olarak “puanlandırır”; karantinaya alınan postaları istenmeyen posta olma ihtimaline göre sıralar.

* Otomatik Güncellemeler – Ürün güncellemeleri mevcut olduğunda güncellemeleri indirmek üzere haber verir; istenmeyen postalara karşı en yeni özellikleri indirmenizi sağlar.

eTrust PestPatrol Anti-Spyware

* Casus Yazılımların Tespit Edilmesi ve Silinmesi – Yıkıcı zararı olan çeşitli saldırılara karşı bilgisayarları tarar. Tarama sonuçları, daha fazla bilgi ve ayrıntılı saldırı veritabanına link içerir.

* İsteğe Bağlı Tarama – İsteğe bağlı tarama başlatır veya ihtiyaçları karşılamak üzere düzenli taramalar programlar. Özel taramalar, taranacak belirli disklerin, dosyaların ve klasörlerin seçilmesine olanak verir.

* Gerçek Zamanlı Koruma – Aktif Koruma, bellekteki aktif saldırıları tespit edip siler.

eTrust EZ Antivirus

* Gerçek Zamanlı Tarama – Dosyaları açıldığında, kapandığında veya bilgisayara kaydedildiğinde tarar.

* Otomatik e-posta Tarama – Tüm POP3 e-posta istemcileri için gelen e-postaları ve ekleri tarar.

* Kendi Kendine Öğrenen Gelişmiş Tarama – Yeni ve bilinmeyen virüsleri, imza dosyalarını tespit etmeden önce bile durdurur.

eTrust Personal Firewall

* Stealth Modu – Bilgisayarları hacker'lara karşı görünmez kılar ve portları saldırılara karşı engeller.

* Otomatik Program Yapılandırması – Hangi programların güvenli, hangilerinin tehlikeli olduğu konusunda anında öneriler verir.

* Kimlik Hırsızlığına Karşı Koruma – Bir bilgisayardan çıkıp İnternet'te dolaşacak veya e-postayla gönderilecek kişisel bilgiler için uyarılar vererek kişisel verileri korur; iletimin engellenmesine olanak verir.

* Reklamları Bloke Etme – Kendiliğinden açılan pencereleri kaldırır.

 http://rapidshare.com/files/120234401/CA_Internet_Security_Suite_Plus_2008_2b.rar.html[/CODE]

pass: www.2baksa.net

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...