Jump to content

Çevreci Teknoloji


apoo

Recommended Posts

27956kurb.jpg

Panasonic, küresel ısınmaya duyarlı markaların yer aldığı CDLI (Climate Disclosure Leadership Index) sıralamasında dayanıklı tüketim malları sektörüne ait tek marka olarak biliniyor.

Menderes Özel Corporate Knights araştırma şirketinin ocak ayında hazırladığı “En Çevreci 100 Marka” araştırmasında yer alan Panasonic, aynı zamanda küresel ısınmaya duyarlı markaların yer aldığı CDLI (Climate Disclosure Leadership Index) sıralamasında dayanıklı tüketim malları sektörüne ait tek marka olarak biliniyor.

Gereksiz enerji tüketimi ve karbon emisyonunu en alt seviyeye indiren, plazma ekran panellerinde kurşun kullanımına son veren ilk firma olan Panasonic, çevreye duyarlı projelerle de toplumu yönlendirmeyi gelecek adına en önemli misyonlarından biri olarak görüyor. Projelerini 'çevreci fikirler (eco ideas)’ adı altında toplayan Panasonic, konuyu Çevreci Ürünler, Temiz Fabrikalar ve Geri Dönüşüm ana başlıkları ile ele alıyor. Ayrıca Panasonic çatısı altında “Doğa Gönüllüleri” adında faal bir kulüp de bulunuyor.

Panasonic, Mart 2010’da tamamlanacak “Green Plan 3- GP3” üç yıllık çalışma planına ekolojik hedefler ekleyerek iklim değişikliğine karşı duyarlı olduğunu dünya kamuoyuna bildirdi.

www.milliyet.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...