Jump to content

Burası Türkiye Anca Burda Olur Anca Bu Olay


haruny

Recommended Posts

Telefon kulübesinde ölen turisti elektrik çarpmış

Alanya'nın Konaklı beldesinde, Ukrayna uyruklu turistin telefon kulübesindeki ölümüyle ilgili olarak Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının görevlendirdiği bilirkişi, raporunu açıkladı.

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı beldesinde, Ukrayna uyruklu turistin telefon kulübesindeki ölümüyle ilgili olarak Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının görevlendirdiği bilirkişi, kulübede 215 wolt elektrik kaçağı olduğunu belirledi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan'ın görevlendirdiği bilirkişi heyeti, Ukraynalı turistin öldüğü Konaklı beldesindeki, telefon kulübesinde incelemelerini tamamladı. Savcılığa verilen raporda, söz konusu kulübede 215 wolt elektrik kaçağı tespit edildiği bildirildi. Raporda, kaçağın, telefon kulübesindeki aydınlatma lambasına giden kablodaki bir açıklıktan meydana geldiği belirtildi.

Ukraynalı turistin, elektrik çarpmasından ölüp ölmediğinin, Antalya Adli Tıp Kurumundan gelecek ölüm raporundan sonra kesinleşeceği ve savcılığın, bu rapordan sonra soruşturmanın seyrini belirleyeceği kaydedildi.

Öte yandan, bazı görgü tanıkları ve ilgililerle TEİAŞ ve Türk Telekom yetkililerinin savcılıkta ifadelerinin alındığı da bildirildi.

-TELEFON ETMEK İSTERKEN ÖLMÜŞTÜ-

Kız arkadaşı Olga Takreova ile geçen hafta Alanya'ya gelerek Konaklı beldesindeki bir otele yerleşen Ukraynalı turist Vitalii Liakhov (31), telefon görüşmesi yapmak amacıyla kaldığı otelin karşısındaki telefon kulübesine girmiş, Liakhov, görüşme için ahizeyi eline aldığı sırada aniden fenalaşarak, yere yığılmıştı. Çevredeki esnafın yardımıyla telefon kulübesinden çıkarılan Ukraynalı turist hastaneye kaldırılırken, ambulansta ölmüştü.

Esnaf, Ukraynalı turistin, kulübenin aydınlatılmasında kullanılan elektrik kablosundaki kaçak nedeniyle akıma kapıldığını ve bu nedenle öldüğünü iddia etmiş, bunun üzerine de savcılık ölüm nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatmıştı.

AA

Link to comment
Share on other sites

öldüğüne dua etsin ya ölmeyip hastane hastane gezerken yollarda can verseydi ne olacaktı..cidden şanslımış :D

çok haklısın, şanslı turistmiş hergele. böyle hemencecik ölmek kaç kişiye nasip olur, değil mi:)

Link to comment
Share on other sites

Dalga Geçmeyin mahnede Vermeyin Başınıza Gelirse Görürsünüz Anyayı Konyayı O zaman Demedi Demeyin Böyle mahne veripte çok yakınlarını Kaybedenleri Gördüm Şahit oldum gavur olsun Sonuçta Onuda Allah Yaratmış Oda Can Taşıyordu Allah Rahmet Eylesin...Olmuşa-Ölmüşe Mahne Verilmez...

Link to comment
Share on other sites

Ülkenize gelen bir misafir ayıbınızdan dolayı canından oluyor. Ülkece utanç duyacağımız bir olaydan bu kadar komik ne buldunuz anlamadım.

Link to comment
Share on other sites

Ülkenize gelen bir misafir ayıbınızdan dolayı canından oluyor. Ülkece utanç duyacağımız bir olaydan bu kadar komik ne buldunuz anlamadım.

ya anlamadığım cvp verirken alay edecek bişi yazmadım komik olduğunu sölemedim neden bu konu bu kadar değişti ?

Link to comment
Share on other sites

ya anlamadığım cvp verirken alay edecek bişi yazmadım komik olduğunu sölemedim neden bu konu bu kadar değişti ?

Almanya'da Türk binalarını yaktıklarında ateş püskürmedik mi? Ne farkı var şimdi ülkemizde vefat eden birisine gülmekle Almanların orada bize gülmesi arasında?

Link to comment
Share on other sites

ya napalım elin gavuru için oturup ağlayalımmı. :rolleyes2::whistle::)

çok ayıp degil mi orda dogsan dinini müslüman mı sececktin?

ya hristiyan dogsaydın?

İslam akaidine göre Allah c.c. kafire rahmet etmez, arkasındada Allah rahmet etsin denmez.

öyle birşey yok! islamla ilgili vaiz vermek için c.c. şeklinde kısaltmalarla insanları inandırdığını mı düşünüyorsun!

islam akıl dini mantık dini.!Ve islam en hümanist din.

Peki ya kafir diye kime denir? Neyse burası diyanet sitesi değil uzatmayacağım.

İnsan olsak yeter.

Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

Yani insan gibi görünüyorsak öyle olmalıyız.

Link to comment
Share on other sites

bu meselenin dinle kitapla allahla alakasi yok insan olup olmamayla alakali ki onuda burda anlatmaya gerek yok... Toplumsal yozlasma bu olsa gerek olen bir insanin arkasindan kahkaha atacak kadar basitlesmis ise bir toplumun fertleri atasina donuyor demektir... tabiri cahizse insanliktan cikiyor demektir... Oysa bu toplumun yunus emreleri mevlanalari seyh bedretinleri pir sultanlar vardir... Ki bunlar insan sevgisini hak bilmislerdir... koklerinden kopan her agac kurur... Turk toplumu bu yuzden curuyor, Muslumalari olduruyro diye İsraili protesto eden "kafir" (bir o kafirin birde senin duyarliligina bakmak lazim kim daha cok duyarli ve kim daha cok kafir )bir kadini tecavuz edip olduruyorlar guleriz belediyelerimizin dangalakligina kurban giden turiste hakaret ederiz...bir canlinin yasam hakkini ya elinden aliriz yada alindiginda gikiimiz cikmaz sonra ortalikta insanim hak hukuk allah kitap diye dolasiriz...kelimenin tam anlamiyla Masallah... İste bu yuzden kaybetmeye mahkum bir toplumuz...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...