Jump to content

Milliler Gol Atacak Siz Kontör Kazanacaksınız


Recommended Posts

avea.jpg

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarının aynı anda sponsoru olan Avea, futbolsever aboneleri için Euro 2008’in heyecanını artıracak yeni kampanyalar hayata geçirmeye devam ediyor.

Kampanya kapsamında Avea, 7 – 29 Haziran tarihleri arasında oynanacak Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca futbol paketi üyeleri Milli Takım’ın her golü için 3 dakika / 9 kontör kazanacak. Böylece Milli Takım’ın her golü için aboneler, FB, GS, BJK ve TS Futbol Paketi abonelerine yönelik yapılan kampanyanın 3 katı kontör ve dakika hediye kazanacak.

Avea Futbol Paketi aboneleri, takımlarıyla ilgili güncel haberleri cep telefonlarına almaya devam ederken şampiyona boyunca her sabah maç programını, Milli Takım maçları öncesinde ilk 11’i, gol haberlerini, maç skorlarını, gün sonlarında gruplardaki toplu puan durumlarını ve şampiyona ile ilgili önemli haberleri cep telefonlarına alabilecekler.

Taraftarı oldukları takımın kısa adını FB, GS, BJK veya TS şeklinde yazıp 9494’e gönderen tüm Avea aboneleri kolaylıkla Futbol Paketi’ne üye olarak, takımları hakkındaki bilgilere sahip olabiliyor. Ayrıca, www.avea.com.tr’ den, wap.avea.com.tr ’den ve *100#’yi tuşlayarak da pakete üye olmak mümkün.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...