Jump to content

İlk Aşk


brs06

Recommended Posts

Bütün sevenler karsılığını bulur ınsallah mutlu olur nedıyım Allahım sevmeyı sevılmeyı ihanet etmeyi oğretmıs ama ınsanlar sewip ihanet etmeyı kapmıs abı sewıp sewılıosun daha ne dıye kasınıosn dmı ama :rolleyes2:

Link to comment
Share on other sites

günümüzde faydacı, çıkarcı hayat felsefesi ve ilişkileri ile hareket eden insanlar çoğaldıkça aşk kadar kötüleşen ve işkence haline dönüşen birşey yok bence. bir bayanı geçekten sevmeyeceksin aslında. yalan söyleyeceksin. saygı duyacaksın sadece. bu şekilde de sürdürülebiliyormuş çevremden biliyorum. hem gerçekten sevince tutuluyorsun rahat olamıyorsun. karizmayı çizdirebiliyorsun. of yav.

lisede ve ünv.de kaldırabiliyorsun bazı şeyleri ama iş hayatına başlayınca bazı insanların nasıl küçüldüğünü görüyorsun ve kaldıramıyorsun çok kötü bir şey. arkadaşlar okuduklarınızdan aldığınız eğitimden edindiğiniz güzel şeyleri hayata atılınca terketmeyin hayatın gerçekleri ne olursa olsun. karşınızdaki insanı iyi tahlil etmesini bilin ve mücadelenizi bence güzel bir zeminde yürütün; hayatın gerçekleri dediğiniz yapay düzene kurban etmeyin içinizdeki insanı.

çok sitem ettim ama ne yapayım 16 yaşındayken en parlak düşünceler olarak görülen şeyler pazardan en iyisini seçme telaşında unutulup gidiyor bazı bayanların gözünde. bidaha aşık olursam ne oliyim :rolleyes2:

Link to comment
Share on other sites

benımde vardı hala unutamıyom aslında boyle konuları acmak bek ıyı bisey degıl ınsan tam unutmusken bırden hatırlatılıyor olmuyor neyse benim canımı bıle verebılcegım bırı vardı ama malum herkesı vuran ayrılık benıde vurdu elımden bısey gelmıyor senelerın gecmesı bıle onu unutmama engel olmuyor bence adı elıf yası 17 benım adım kasım yas 22 bence ınsanın asık oldugu an her zaman ılk askıdır gerı hep yalan oluyor bence sızce dogrumu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...