Jump to content

Veda


qwerty333

Recommended Posts

Davranıs dili, söz dilinden cok etkilidir, biliriz. Ben de kac zamandır, oglum; oyuna oturma, basladın mı bitirmeden kalkmıyorsun, gözlerine yazık derdim hep.. Neyse ki bu yıl öss bahane oldu, pek itiraz cıkmadı, pc yi unuttu. Hatta ders, kurs yüzünden yüzünü seyrek görür oldum. Ama her geldiginde beni pc basında görünce icinden ne geciyor bilemiyorum. : )

Barıs arkadasımızın hatası ve ardından banlanmasına üzüldük, bahane oldu belki. Kurallar elbette kisilere göre uygulanmaz, herkes icindir. Pc lerden insan olarak bizi üstün kılan tek farkımız duygularımız.. Duygusuz chip yıgınlarının insanı esir almaya basladıgı çağa dogru hızla sürükleniyoruz.. En büyük belirti dabbe (toprak, kömür ve camdan üreyecek, kontrolsüz cogalacak) bence bu iste.. Biz göremeyiz belki, ama cocuklarımız ya da torunlarımız görecek malesef..

İste ben de az önce radikal bir karar aldım, gercek hayatla bir aylıgına da olsa fazlasıyla yüzlesip, spor yapıp, yürüyüp, kitap okuyup, cok da bagımlısı oldugum pc den, sevdigim chattan, oyunlardan, haberlerden, warez sitelerinden ilgimi kesiyim diyorum. 1 ay sonra ne olur, fazlasıyla mı geri dönerim, bilemiyorum.

Simdilik hakkınızı helal edin, yazıstıgımız herkesle az ya da cok hakkımız gecmis olabilir, hepiniz saglıcakla kalın..

Link to comment
Share on other sites

En iyisini yapıyorsunuz ;) elimden gelebilse bende kokten kurtulmayı isterim ama en fazla 10 gun bu PC denen şeyden uzak durabiliyorum. Eroinden daha tehlikeli birşey aslında bu PC denen melet.

Link to comment
Share on other sites

ya war ya 2 dakkada pc yi terörist yaptınız :clapping: Tanrıya ne kadar şükretsek azdır bea bu icat için :clapping:

Öyle Deme Kardeş Be, İnsanın Hayatından Çalıyor Esasında..

Yapılacak Birçok Sosyal Faaliyet Varken -Ki Ben Hamdolsun Yapıyorum- Kalakalıyorsun Saatlerce Başında..

Ayarını Kaçırmasak Neyse De, Olmuyor..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

imzamdada dediği gibi sahip olduklarınız sonunda size sahip oluyor:D...ama bu arkadaş kurtulmak için çabalamış tebrik ediyorum ve yolunun açık olması dileğiyle herşeyin iyi ve kalbince geçmesini diliyorum darısı başımıza:D..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...