Jump to content

Chatte Kendi Kızına Aşık Oldu


DawnfaLL

Recommended Posts

Hayatına ’heyecan katmak’ için internetteki arkadaş bulma sitelerine giren 51 yaşındaki bir Çinli, burada tanıştığı genç kızla buluşmasında büyük bir sürpriz yaşadı.

Çin’de İngilizce yayımlanan China Daily gazetesinin haberine göre, ismi sadece ’Zhu’ olarak açıklanan adamın 1 hafta boyunca yazıştığı kız kendi kızı çıktı.

İnternette yazışırken ’Playboy’ takma adını kullanan Zhu, Hubey eyaletinde yazıştığı genç kızla sürdürdürdüğü bir haftalık internet sohbetinin ardından, aralarındaki ’ilişkiyi’ biraz daha ileriye ******ürmek için ona buluşma teklif etti. Ancak Zhu, buluşmada bu kızın öz kızı olduğunu görünce belki de hayatının en kötü sürprizini yaşadı.

Link to comment
Share on other sites

İlginç bir olay.

Geçenlerde sabahleyin yayınlanan kadın programlarından birisine kadının birisi çıkmış ve 10 yıllık kocasının evlendirme programlarından birisinde bekar olduğunu, karısının öldüğünü ve kendisine eş aradığını söylüyordu.Gülmekten çatladım.

Link to comment
Share on other sites

Bu haberlere inanıpta ciddiye alan varmı hâla ya. Bulvar Gazeteciliği denilen anlayışa sahip uyduruk gazetelerin, sırf boş sütunları doldurmak adına uydurduğu şeyler. Sallıyoruz bari tam olsun diye de böyle çok sansasyonel konular uydururlar.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...