Jump to content

Anakart


adnandaghan

Recommended Posts

arkadaşlar,benim bilgisayarın:anakartı asus K8N,ekran kartım ati radeon 9550,işlemcim ise amd athlon 3000.Bilgisayarıma asus probe programı kurulu ve asus probe voltaj sorunu veriyor.kasadaki power yanmıştı geçenlerde.değiştirdim ama aynı problem devam ediyor.forumlarda araştırdım ve poweri değiştirin diyorlar.powerim everest 350 watt.ben kasamı değiştireceğim ve powerli yeni bir kasa alacağım.acaba benim anakartta mı sorun yoksa powerde mi?

arkadaşlar özellikle oyun oynarken bir de bakıyorum ki asus probe ötmeye başlıyor.voltaj ekranı geliyor.önceleri bilmiyordum ve anlamadım ,bilgisayarcıya ******ürdüm ve powersupply ve anakart yandığını söyledi.değiştirdi güya.ama aynı sorun var ve asus ötüyor.oyun oynamıyorum zaten.oyun oynamadan bile arasıra ötüyor.acaba anakrttamı sorun.powersupplydemi.biosu bile güncelledim.lütfen yardım.

yeni boş powerli kasamı alsam yoksa ankartımı değişsem?

Link to comment
Share on other sites

Sisteminde güc sorunu olması gayet normal. Belirttigin ekipmanlar cok güc cekerler. Hatta o ucuz psu ile yakabilirsin de bilesenlerini.

Eger pc konusunda biraz deneyimin varsa rahatlıkla, sana verecegim yerli ve yabancı iki adresten sisteminin toplam güc gereksinimini hesaplayabilirsin:

Please register to see this content.

Yerli site distribütör ve biraz daha temkinli davranmıs son zamanlarda oemlerde fazla geri dönüs görünce : )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...