Jump to content

Facebook çökmek üzere


lontokyo

Recommended Posts

Facebook'ta Mark Zuckerberg tekeli yüzünden kuruculardan biri istifa etti.

Facebook'ta teknoloji şefliği yapan Adam D'Angelo liseden beri arkadaşı olan Mark Zuckerberg'le yaşadığı anlaşmazlık sonucunda istifa etti. D'Angelo Facebook'un kurucularından ve ilk çalışanlardan biri olması sebebiyle istifası insanları derin bir şaşkınlığa uğrattı.

Ele geçen bilgilere göre Adam D'Angelo ya iş yerindeki pozisyonundan ya da Zuckerberg'in şirketteki tek elciliğinden dolayı istifa etmiş. Bu durum sanki bir müzik grubu çok ünlü olduktan sonra elemanlarından birtanesinin yüksek hayat standartlarına doyup gruptan ayrılmasını çağırıştırıyor.

Facebook'un ani yükselişi ve popüleritisi şirketteki eski havayı yok etmiş olabilir ve D'Angelo bu durumdan da rahatsız olmuş olabilir, yoksa liseden beri iki sıkı arkadaş olan Zuckerberg ve D'Angelo yollarını kolay kolay ayırmazdı.

Her şirket mutlaka zamanında bir kere olsa dahi bir sıçrama yapar ve popüler olabilir. Kimi çalışanlar şirketteki eski dekorasyona alışır ve o düzeni arar ama popülerlik ve parayla standartlar yükselince, dekorasyonda haliyle değişir. D'Angelo anlaşılıyor ki yeni dekorasyona pek alışamamış.

Kaynak:PcWorld

Link to comment
Share on other sites

Bence de bunun Facebook'un çökmesi ile ne alakası var. Ha deseler ki ayrılan arkadaş ona rakip yeni bir site çıkaracak belki derim ama yine düşünürüm eskisi gibi olur mu :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...