Jump to content

Ofis Xp


Recommended Posts

Arkadaşlar bir tane xp sp3 cd si hazırlıyorum.İçine kullandığım bazı programları attım.offis xp yi de cab yapıp atıyorum.Yalnız xp kurulumdan sonra ofis kurulmamış gözüküyor.Bir yolu varmı bu ofis xp nin yaptığım xp cd sine kurulumu için?

Link to comment
Share on other sites

Forumda 35 mb boyutunca katılımsız office xp var onu diyorsan ADDON yapıp(program kullanmadan hem de) nlite ile kolayca ekleyebilirsin.(ofisxp.exe)

mesela masaüstüne SVCPACK adlı bir klasör oluştur ofisxp.exe dosyanı içine at, adı ofisxp.exe olsun(ofisxp olsun yani, exe uzantısı sadece) ona göre örneklendirdim. Not defterni aç şu yazıyı yapıştır:

[general]

builddate=31/07/2007

description=ofisxp

language=Türkçe

title=Haberler

version=2007

website=bs

[EditFile]

I386\SVCPACK.INF,SetupHotfixesToRun,AddProgram

[AddProgram]

ofisxp.exe

Evet şimdi de bunu txt olarak değil de ini uzantılı olarak kaydet ve dosya adının başında da ENTIRES olsun. Mesela ENTIRES_OFFICEXP.ini

Şimdi elimizde bir klasör(çinde exe olan) ve bir ini dosyası var. bunlar yan yana duruyor.

Winrar ile rar veya zip olarak at içine al sana office addon oldu işte. bunu nlite ile ekleyebilirsin. veya Rvm ile ekleyebilirsin Rvm ile ekleyebilmen için rar dosyasının adında Addon kelimesinin geçmesi gerekir. sen Rar dosya ismini de şöyle ver: OfisXp_addon.rar

Katılımsız kurulumları genelde bu şekilde yapabilirsin.

Tek değiştirmen gereken, dikkat etmen gereken yer

[AddProgram]

ofisxp.exe

Buradaki ofisxp.exe yerine svcpack içine attığın dosyanın adını yazmalısın yanlış yapmadan. Bu verdiğim şablondur istediğin katılımsız kurulumda kullanabilrsin. Ofis XP, 2002 yani t13 de kurulur. Ofis 2003 kurulmuyordu ama onu da çözdüler artık, forumda addon'u bile var çalışıyor. Kolay gelsin.(zaten kolay)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...