Jump to content

Nerden Başlamalıyım Sizce?


Recommended Posts

merhaba arkadaşlar.ben bilg. tekn. ve prog. 2. sınıf öğrencisiyim.derslerde bizlere daha çok html ve php gösterildi.oda sadece görsel olarak yani uygulamalı olarak görmedik ve öğrenemedik hayliyle.ama hiç yoktan heves ettik bir şeylere.şimdi asp öğrenmek istiyorum.sizce öğrenmeye nerden başlamalıyım.ilk asp mi yoksa html yide öğrenmelimiyim.ayrica bana kaynak gösterirseniz sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

kısa ve öz olarak sunu söyleyebilrim "ustadan ustalık öğrenekrek"...

bende aynı bölüm son sınıf öğrencisiyim.. hocamız bize hep burda öğrendikleirniz yetmez der e peki asıl öğrenecez ..kitap alarak.. (cünki insan bilginin %80 ini okuyarak elde diyor.) tmmkitap aldık bitti mi? hayır

kitap fln bir yere kadar aslında yapmanız gereken ustadan ustalık öğrenmek der .. e o nasıl olcak. gideceksinzi bir işletmeye cırak olcaksınız belki 3-6 ay belki 1 yıl para almadan calıscan (net programcılıgı için3 ay kafi bence) sonra hem iş tecrüben olur hemde işi öğrenirsin bence iyi bir işletmeye git stajer ol ya da stajını yaptı isen git abi para pul istemiom sırf işi öğretin cırağınız olim de gir.. yemek tariflerini bilmek insanı ahçi yağmıyor malesef ustad bizde de dil yapısını bilmek bizi programcı yapamıyor malesef. biz asp gördün siz yine sanslısınız cünki oscommerce ile ugrasıyordum bir ödem php yi bilmediğim için sıfırdan php öğrenmem gerekti böşa gitti o kadar asp bilgisi..

vs. neyse. html bilgisi asp ile programlama yaparken benim acayip cok işime yarıyordu.

Link to comment
Share on other sites

HTML öğrenmeden yapacağın tüm çalışmalar boşa zaman harcamaktır. Önce HTMl ile başlamalısın. Html yi de belli bir aşamaya getirdikten sonra asp ye geçebilirsin.

HTML kodlar internette her yerde vardır. google amcaya soruver.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...