Jump to content

Knight Online World


by_3r4y

Recommended Posts

Arkadaşlar ben Knight Online World Hastasıyım ve malesef bilgisayarıma her yüklediğimde abim siliyor ben bıksamda o bıkmıyor bende sonunda bi flash disc alıp ona Knight Online World oyununu atmaya karar verdim fakat bu flash disc'e oyunun setupını değil hazır kurulmuş olarak atmak istiyorum Yane USB'ye takdığımda direk oyuna tıkladığımda açılıcak. anladınız umarım benim sizden istediğim ise alıcağım flash disc kaç GB olmalı ve oyunu bhsettiğim gibi nasıl hazır kurulmuş hale getiririz?

Şimdiden Teşekkürler

:) :) :) :) :):D:)

Link to comment
Share on other sites

Rar SFX Yap Sana Yetecek Olan 2 Gb Fazla Değil Zaten Patchler İle Beraber Tutsa 1300 Olur 2 Gb Yeter Sana Merak Etme :D

oyunu yükleip yüklediğimiz oyunun program files'da çıkan Knight OnLine klasörünümü RARlicaz ?

Link to comment
Share on other sites

oyunu yükleip yüklediğimiz oyunun program files'da çıkan Knight OnLine klasörünümü RARlicaz ?

bence rar'lama direkt olarak oyunun kurulu olduğu dizindeki dosyaları atki sonra update'lerde filan sıkıntı olmasın artı her seferinde rar'dan çıkarmak can sıkıcı olur

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Bak ukalalık sayma ama bence abin en iyisi yapıyor. Çünkü bende KO, WOW, CABAL gibi bazı oyunları oynadım, ve yaklaşık 25 gün evvel sigarayı bıraktım. Ama sana şunu söyleyeyim o tip oyunlar sigaradan daha çok bağımlılık yapıyor.

Herneyse sen git 2 gb bi flash al dicem ama öle gözüküyorki sen bu oyunu yıllarca oynucaksın ve bu oyunda her geçen gün büyüyor. Ben o oyuna başladığımda toplam 300 Mb falandı şimdi 1,5 Gb tın üzerinde. Demek istediğim farkındasındır zaten oyun şu an bi yenilenme sürecinde, yeni bir firma satın aldıya o sebepten. Ha KO yu aslında DVD den bile oynayabilirsin ama update geldiğinde yapamazsın haliyle. Oyun sadece sistem kayıt defterine kendisini kayıt ettiğinde bir sorun kalmıyor. Kurulu dosyayı flash belleğine kopyala ve canın ne zaman hangi pc de oynamak isterse tak ve oyna. Ama dediğim gibi şimdilik 2 gb lik bir flash işini görür ama bundan 2 ay sonra ne olur bilinmez :blink:

Hadi sana iyi oyunlar şimdiden.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...