Jump to content

GS 2-0 GBO & TS 2-0 FB - Maç Bitti


muselmansuffe

Recommended Posts

ciiiimmmmmbooooommmm bommmmmm ciiimmmm bommmm bommmm

reee reeeee raaaaa raaaa galatasarayyyyyyyy galatasaraaayyyyy ciimmmmm boommmm bommmm

Ohhhhh beeeee... unutulmaz bir gün..

Link to comment
Share on other sites

B_1097_tarafatar%20alnimizin%20akiyla%201%20b.jpg

Galatasaray 2 G.Oftaşspor 0

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de son maçına, şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Galatasaray'ın sezonun son maçında Ali Sami Yen'de ağırlayacağı rakibi Gençlerbirliği Oftaşspor.

Galatasaray: Aykut, Sabri, Servet, Emre, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Hakan Şükür, Ümit Karan

Gençlerbirliği Oftaşspor: Recep, Ufuk, Orhan, Cevher, Petkoviç, Serkan, Tozo, Kadir, Olgay, Murat, Ali

Dakika 1: Karşılaşmaya Oftaşspor başladı.

Dakika 1: Orta sahada topla buluşan Ayhan'a, Tozo sert müdahalede bulundu. Hakem Tozo'ya sarı kart gösterdi.

Dakika 7: Olgay ceza sahasından top çıkartmak isterken araya giren Arda topu kaptı ancak defansta Orhan müdahale ederek topu taça gönderdi.

Dakika 9: Kadir orta sahada Barış'tan kaptığı topla ceza sahamıza yaklaştı. 3'e 3 pozisyonda arkadan koşarak yetişen Barış hatasını telafi etti ve topu Kadir'in ayağından kaparak tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 13: Hakan Balta'nın sağ kanattan kullandığı kornere Recep çıkarak müdahale etmek istedi ama topa hakim olamadı. Ceza sahası dışına açılan topu Ayhan tekrar içeri doldurdu, Servet bu ortaya çok güzel yükselerek şık bir kafa vuruşu yaptı ancak Recep topu kornere çeldi.

Dakika 23: Murat Kalkan sol kanattan atağa çıktı ve yerden ortasını ceza sahamız içine gönderdi. kademeye giren Hakan Balta topu penaltı noktası üzerinden uzaklaştırdı.

Dakika 25: Rakip ceza sahası önünde topla buluşan Barış düzgün ve sert bir şutla rakip kaleyi yokladı ama Recep topu son anda kornere çeldi.

Dakika 29: Ayhan'ın orta sahadan uzun pasında topla buluşan Hakan Şükür kaleciyle karşı karşıya kaldı bir anda ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Bu arada aynı satte başlayan karşılaşmada Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında Yattara'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmalar bu sonuçlarla bitirse Galatasaray şampiyonnnnnn.

Dakika 35: Goooollllll...gollllll....Kralllll attttıııııı....Şampiyonluk geliyorrrrr....gooolllll....Kraaaallllll attıııı...Arda, sağ kanatta Petkoviç'ten kaptığı topla ceza sahası girerken içeriye yerden ve sert kesti. Hakan Şükür topu tek vuruşla ağlara gönderdi. Şampiyonluk geliyorrrr...

Dakika 45: Goooollllll...gollll..mükemmel bir golllllll....Hakan Balta'nın sol ayağından bir füze çıktı, doksan çatalına yapıştı.....Hakan Balta atttıııı...Arda'nın sol kanattan içeri kestiği ortayı defans uzaklaştırdı ama ceza sahası önünde bekleyen Hakan Balta yüksekten gelen topa bekletmeden mükemmel bir vole vurdu ve kalenin sol doksanına topu taktı. Karşılaşmada Galatasaray'ın, şampiyonun 2-0'lık üstünlüğüyle ilk yarı bitiyor. Bu arada Trabzonspor ilk yarının son dakikasında Umut'un ayağından gelen golle Fenerbahçe karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Dakika 46: Karşılaşmaya Galatasaray başladı. Oftaşspor'da iki oyuncu değişikliği var. Kadir ve Petkoviç oyundan çıkarken yerlerine Sandro ve Yakubu oyuna dahil oldu.

Dakika 54: Ufuk sağdan ceza sahamıza yaklaşırken ortasını yaptı, Sandro'nun kafa vuruşunu Aykut iki hamlede kontrol etti.

Link to comment
Share on other sites

Yürüdük ne parayla ne pulla bu bizim tek rengimiz ölümsüz bu aşkımız takımınız tekleyince bıraksakmı ne yapsak ama dimdik durun sizde başaracaksınız yazın kar yağınca sarı kırımızı anlımızın akı

kadyıköyde vurduk sizi çarşıyı yakmadıkmı ultarslan her birey hepsi birer aslan (deplasmana gidemeyen tribün liderisin sen)

icon13.gifDİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine p_edit.gif Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Edit'leyiniz.

Link to comment
Share on other sites

şampiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ulannnnnnnnnnnnnnnnnnn catlayınnnnnnnnnnnnnnnnnn..

OOOoooOOOoOoO cimm bomm bommm cimmm bommm bommmm.....

yazmasam catlarımm hehhehehe

Link to comment
Share on other sites

Galatasarayı tebrik ederim.Ama bir Trabzonlu olduğum için tabiki kendi maçıma yorum yazmak isterim. Bizim kaplanlarda susar susar hep mi fenere patlar.Yazık şu fenere ne çekerse bi cimbomdan bi bizden çekiyo gariplerim :D

Link to comment
Share on other sites

rerere rarara galatasaray galatasaray sampıyon

sampıonlugumuzu zaten bız gecen haftadan ılan etmıstık

fenerlıler uzulmesın yarında sız sampıyon olrsunuz :D :D :) :)

Link to comment
Share on other sites

rerere rarara galatasaray galatasaray sampıyon

sampıonlugumuzu zaten bız gecen haftadan ılan etmıstık

fenerlıler uzulmesın yarında sız sampıyon olrsunuz :D :D :) :)

o bıraz zor parasına guvenen takım sampıyon mampıyon olamaz bunu fener anlamamakta futbol yurekle oynanan bır oyundur bunu ahmet te bılır mehmet te bı tek fener bılmezzzzzzzzzz

Link to comment
Share on other sites

sana söylemek istediğim şeyler var cengoverdi

1.si çok fb ts'yi yense çok mu farkedecekti.

2.si Trabzonspor her zaman fenerbahçeyle yaptığı karşılaşmalarda normal maçlarından daha üstün bir performans sergiler.Bu bir klasiktir

3.sü Şike var Şike var.Varsa kime var.Ve kanıtın var mı ki konuşabiliryorsun.

Başarısızlığı kılıf uydurmakta yeni moda.

Link to comment
Share on other sites

fenerbahçe trabzon maçını fener çok rahat bir şekilde alırdı nie alamadı ŞİKE VAR ŞİKE VAR

Bizim ligimizde ŞİKE zaten var,Beşiktaş'a yapılanları bi göz onune al istersen :D

Link to comment
Share on other sites

gs_bjk__.jpg

Bjk - GS Kardeştir Banada Kardeş Takımımızın Şampiyonluğunu Kutlamak Kalır Tebrik Ederim Galatasaraylı Arkadaşları Başarılarınızın Devamını Dilerim.

yok öyle bir kardeşlik

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar öncelikle seviyemizi koruyarak yazılarımızı yazalım. Ben bir Fenerbahçeli olarak zaten Galatasarayı yenmedikten sonra Şampiyon olmayı aklımın ucundan bile geçirmem (Kadıköy sayılmaz o zaten imkansız :D) Tebrikler Şampiyon oldunuz fakat özellikle Beşiktaşın, Fenerbahçenin hatta Trabzonsporun da talihsiz hakem hatalarından dolayı emekleri çalınmıştır. Tabi biz hiçbirşekilde buna sığınmadık sığınmayız. Türkiyenin en iyi takımı Fenerbahçedir, en iyi kadrosu Fenerbahçenindir., en iyi stadı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadıdır. Gol Kralı Fenerbahçeli Semih Şentürktür. Elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün ve bol keseden ahkam kesmeyin...

Top yuvarlaktır. Gününde bir Fenerbahçeyi asla ve asla kimse yenemez. Fenerbahçe yenilgisi hariç hala nağmalup Chelsee ve 2004 ten beri hiçbir Avrupa Kupası mücadelesinden elenmeyen bizim elediğimiz Sevilla örneklerinde olduğu gibi. Şans Galatasaraydan yanaydı ve Şampiyon oldu. Tebrik ederim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...