Jump to content

Müjde Youtube Yine Engellenmiş


haruny

Recommended Posts

arkadaşlar youtube yine kapanmış girişte mahkeme kararı ile engellenmiştir yazıyor.artık oolağan bi şey oldu eskiden şaşırırdık şimdi rutin hale geldi bu sefer nedeni ney merak ettim.

Link to comment
Share on other sites

Böle Bi rezillik olamaz yaa..Don Değiştirir Gibi Karar Değiştiriyorlar

aynen yha okuldan geldim ceza ginliycektim youtubeye girim dedim girmiyor bir şeyler kurcaladım yok girmiyor tnctr ye girdim bu başlığı gördüm Müjde Youtube Yine Engellenmiş sinirlerim alt üst oldu

Link to comment
Share on other sites

bunun hükümetle ne alakası war GERİ! konuyu nereye getiriyosun ya

zaten arkadaşta bi alakası olmadığını vurgulamak istemiş şaka yapmış, anlayış farklı, kültür farklı felsefe farklı :)

Link to comment
Share on other sites

çözüm değilki kapatmak hiç bir zamanda olmadı umarım yine açılır. Youtube engellemek yerine kordinasyonlu şekilde çalışsalar site kapatmak yerine acount kapatsalar ki bu videolar incelendiğini gayet iyi biliyoruz. Türkiye çözümü kapatarak bulmak yerine daha kalıcı bir çözümde bulabilir mesela birdaha hiç açmamak gibi :rofl: düşündüğümüz zaman bir anaokul bebesi yüzündende youtube kapatılabiliyor.Şimdi bizim derdimiz videoları izleyememek sponsorların derdide reklamlarının ulaşamaması :rofl: devlet buna çözüm bulmalı ama kapatarak değillll sadece kordinasyon oluşturarak. Pornografik içerikleri nasıl engelliyorlarsa o şekilde yasak olan içerikleri engelliyebilirler.

Link to comment
Share on other sites

çoğunuz biliyorsunuzdur ama fire fox ta araçlar>seçenekler>gelişmiş>ayarlar>vekilsunucuayarları yolu ile bir proxy no girebilirsiniz.gerçi yavaş olur ama illaki you tube ye girebilirsiniz.(örnek:200.65.127.161 bnok 3128 148.233.159.58:80 )Bu kapatma mahkeme kararı hiç olmazsa tt net kararı ile kapatılmış siteye de rastladım.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...