Jump to content

ders çalýþma bahaneleri


mavikiz

Recommended Posts

......ders calýsma bahaneleri ve varyasyonlarý

--Babacým ben bu akþam arkadaþýmda kalacam. Yarýn önemli bir sýnavýmýz var. Birlikte çalýþacaz..--Yemezler kýzým hadi naþ!--Nasý yani?--Sen böyle bir sýnav akþamýnýn mahsulüsün! bize sökmez!!!

--Anne bu akþam arkadaþýmdayým ben, ders çalýþacaz!!!--Niye? tek çalýþamýyormusun sen?--Ama anneee!!!!--Amasý mamasý yok!!! Vakti zamanýnda bizim de üzerimizde az ders çalýþmadýlar.Þimdi düþtüðüm duruma bak. Seni kimle çalýþtýðýmý bile hatýrlamýyorum!!!

--Anne, biz bu gece Aylalarda ders çalýþacaz! Meral, Aysun, Seda'da gelecek!!--Tabi Osman, Ahmet, Mehmet, Hüseyin'de gelir. Topluca çalýþýrsýnýz!!--Ne ilgisi var anne ya? Çok önemli bi sýnavýmýz var yarýn!!--Grup olarak pratik yapacaksýnýz yani.. Babana söylemeden git odana zýbar.! Akþam akþam günaha sokma adamý!

--Abiii biz bu akþam Aylinlerde ders çalýþacaz. Bizim sýnýfta var ya hani, sarýþýn olan!!--Çok ilginç Aylin'le bugün biz de Tolga'larýn evde çalýþacaz. Tesadüfün de böylesi!!!--!!!!!!!!!!!!!!!?---Almayým ayaðýmýn altýna kýz defooll!!!

--Anne ders çalýþmaya gidiyorum ben. Arkadaþýmdayým bu akþam!!--Tamam caným. Dikkatli çalýþ, bu yaþta sarktý göðüslerin!!!

--Anne bu akþam Selin'lerdeyiz.. Ders çalýþcaz. Tamam mý?--Tamam canikom. Haplarýný almayý unutma!!!

--Baba bu akþam evde yokum. Arkadaþla ders çalýþacaz!!--Ah be güzel kýzým bulamadýn kendine zengin bi partner. O çulsuzla ders mi çalýþýlýr!!!

--Baba ben bu akþam ders çalýþmak için arkadaþýmdayým. Okey ?--Okey de "okey"i unutma. Temiz bi çalýþma olsun. Baþýmýza iþ açma!!--Ya baba saçmalama Hikmet'e gidiyorum ben..--Ne Hikmet'i lan.? Ý.....mi oldun sen. Erkek erkeðe ders mi çalýþýlýrmýþ.Kýrarým bacaklarýný!--Of baba, yuh yani!!!

-anne ben ders çalýþmaya arkalra gidiom haberin ola, babama da söle..

-oðlum nereye?

-arklara..

-kim bu arklar?

-anne bziim mahmutlar yok mu ya...

-anne si babasý ewde mi?

-ewdedir heralde?

-nasýl ewdedir?

-anne sen iyi msin?

-ben iyiyim ya sen?

-anne sen kafayý mý yedin ne bu soruya soruyla karþýlýk verme halleri?ders çalýþýcaz olayýn sicelesini istiyosun ya?

-sicele kim? ewe atacaðnýzýn kýzýn ismi dimi? babanda böyleyydi senin tühhh verdiðim emeklere...ühhüüüüüü

-allahým yaaaaaaaa ........

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Vala biz bukadar ileri gitmiyorduk 8) da sadece arkadaþa öss ye çalýþmaya gidiyoruz diyor. 8-9 arkadaþ toplanýyorduk bir arkadaþýn evinde(sýrayla herkezin evine giderdik)Yunus arkadaþýmýz okey takýmýný alýr gelir ev sahibide pasta börek yaptýrýr ders çalýþacaðýz ya zihnimiz açýlsýn.Göstermelik bir kaç kitap ******ürür ve 24-01 e kadar sohbetler þakalaþmalr oyunlar falan oynar vaktimizi çok güzel deðerlendirdik öss için 8) ama iþte neydi ne oldu bakalým bundan sonra ne olacak.

Neyse gerçekten çok güzel bir konu yakalamýþsýn @mavikiz tebrik ederim

Link to comment
Share on other sites

Küçük Kýz ve Baba

Kýz: Baba nereye?

Baba: Bakkala gidip geleceðim. (Aslýnda þehir dýþýna, iþe vb. yerlere gitmekte)

Kýz Büyüdükten sonra

Baba: Nereye kýzým akþam akþam?

Kýz: Baba Merveler'in evine gidiyorum. Yarýn çok önemli bir sýnavýmýz var beraber çalýþacaðýz.

(Kýz diskoya gider)

Baba bunu öðrendiðinde kýzýnýn bu haline üzülür ve ona verdiði emeklere acýr. Bilmez ki nasýl yalan söyleyeceðini kýz babasýnda öðrenmiþtir.

Birden Aklýma Geldi 8)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...