Jump to content

Sothink Swf To Video Converter 2.2


YAGMURADAM

Recommended Posts

Sothink SWF to Video Converter 2.2

convert.jpg

Program hakkında bilgiler:

Sothink SWF to Video Converter flash (swf) dosyalarınızı video ve resim dosyalarına çevirmenize yarayan, kullanımı gayet kolay bir flash aracıdır. İnteraktif görüntü kaydetme seçeneği ile flash dosyasının istediğiniz bir kısmını video veya resim formatına dönüştürebilirsiniz. İnteraktif seçeneğinde buton gibi flash elemanlarının aktif olması size daha fazla kolaylık sağlıyor.

Flash dosyalarınızı AVI, MPEG, iPod ,3GP, PSP gibi en sık kullanılan video formatlarına dönüştürebilirsiniz. Ses ve video kalitesini arttırabilir ya da azaltabilirsiniz. Diğer benzer yazılımlardan farkı ise SourceTec garantisi ile flashları daha kaliteli video ve resim haline dönüştürebilmesidir.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:5.5 mb tır.

İndirme adresi:

http://rapidshare.com/files/107341318/Sothink_SWF_to_Video_Converter_v2.2.rar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

yaa hocam herşey çok güzel programda çok güzel çalışıyor ama benim bi sorum olacak

bu program döşünüm yaparken dur durak bilmiyo ((: finish dediğimde ise kayıt yapmadan programdan çıkıyo ?!?! yardım plss devamlı başa dönüyo ayrıca dönüşüm yaparken...

uzun lafın kısası kullanımı hakkında bilgi verebilecek bi arkadaş varsa ve bilgilendirme yaparsa çok sevinirim..

teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

convertua0.jpg

Sothink SWF To Video Converter 2.4.80312 | 8.1 MB

Sothink SWF to Video Converter can perfectly convert Macromedia Flash to video files into video of most popular formats.This Flash to video converter enables you to convert Flash to video which includes audio, action scripts or movie clips.Sothink SWF to Video Converter can always maintain excellent quality of original video and audio, help you produce various videos and Flash movies with advanced effect, and then you can enjoy fancy Flash animations on portable devices with ease.SWF to Video Converter can always maintain excellent quality of original video and audio, help you produce various videos and Flash movies with advanced effect, and then you can enjoy fancyFlash animations on portable devices with ease.

:D

http://hotfile.com/dl/24290027/bec8dcb/SWF.To.Video.Converter.2.4.80312.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...