Jump to content

Azmin Zaferi :)


exit

Recommended Posts

haftaya film cekimine katilmazsam eger tabeleyi gecerim :) ben zaten her gece bilgisayar basinda uyuyorum ama database sisirmek iyi bir olayda degil gibi geldi bana yedek alirken baya bir zorlanilir insallah attigi her post yararlidir, bizde elimizden geldigince yararli postlar atmaya ozen gosteriyoruz herkes umarim faydali olur bu konuda biraz gaz verilmek icinmis gibi geldi bana ama soz bir pazar gunu oturup daha fazla post atip template konusunu sisiricem :) zaten iddali olmaya basladi bizim template bolumu ama biraz daha oynamam gerek :blink:

Link to comment
Share on other sites

:blink: Oyunsever ucunda ödül diye birþey yok biz burayý ödül verecekler diye mi açtýk paylaþtýk gecelerce yatmadýk.. Benim ki bir iddia uðrunaydý ve o attýðým postlarda yaklaþýk 6 saat içinde atýlmýþ postlardýr..

bhco caným oyunsever ile ikinizi bir yarýþ ettirelim hatta bi kaç kiþi daha alalým.. Ödül yok dedik ama helalinden size ödül olarak Maraþ hakiki dondurmasý gönderiyim yarýþý kazanana tabiki.. :)

Paylaþým her zaman paylaþýmdýr.. (Fidel Castro BP) :)

Link to comment
Share on other sites

tabele kalbimi kirdin veli efendide mi zannettin kendini :blink: bizide yaris ati zannetti :) isin sakasi bir yana elimizden geldigince faydali seyler yapiyoruz yarislara iddalara gerek yok paylasicak adam zaten gaza gelmeden de paylasir :) film cekimlerine gidicem hafta sonuda ondan boyle konusuyorum yoksa usta varya :) haha haha haha buyuk paylasim yapardim neyse cekimler bitip sirkete dondugumde kiricam rekorunu bir gunde ama dondurmami isterim :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...