Jump to content

Xbox Türkiye'ye Ne Zaman Gelir?


excellence

Recommended Posts

96170.jpg

Garantisi olmayan ve teknik desteği bulunmayan Xbox'ı satın almanız şimdi de mümkün. Ama bu sefer, Microsoft Türkiye olaya el koyuyor.

Yurtdışından bir şekilde getirtilen veya yurtiçinde Firmware'i hack'lenerek alınabilen Xbox'ların yasal bir şekilde ülkemize ne zaman geleceği konusunda uzun süredir akıllarda soru işareti vardı. Bize ulaşan bir bilgiye göre, yasal olarak Microsoft Türkiye tarafından ülkemizde satışa çıkacak olan Xbox'lar 2008'in sonuna doğru piyasalarda olacak. Böylece kullanıcılar, hem garantili hem de teknik desteği olan bir oyun konsoluna sahip olabilecekler.

http://shiftdelete.net

Link to comment
Share on other sites

sadece oyun konsoluna deyil işe yarar bi bilgisayarada saip olabilirler, benden bi tüyo xbox a linux yüklenebiliyor. :clapping: bikaç modifie ile tabi . bu sayede hem oyun konsolu hemde bir pcniz oluyo, bunu sölemekle hatamı ettim bilmiyom ama bunu yapabilecek kişi sayısı az olunca tehlike büyük görünmüyo :dribble:

Microsoft'uniddialı oyun konsolu Xbox dört bir yandan kuşatma altında. Bir grup bu alete Linux yüklemeye çalışıyor, diğer bir grupsa şifreleme algoritmasını kırmak için uğraşıyor. Birinci projenin ucunda azılı bir Microsoft karşıtı tarafından konulmuş 200 bin dolarlık ödül var.

İkincisiyse hiçbir ödüle sahip değil, ancak çok daha fazla kişiyi kendine çekmiş durumda. Şu anda dünyanın çeşitli bölgelerindeki 3 bin 500 bilgisayar eşzamanlı olarak şifreyi kırmaya çalışıyor. Şu ana kadar 776

milyon olasılık denendi bile. Ancak Xbox'ın kullandığı 2 bin 48 bitlik şifreleme sisteminin kırılması teorik olarak neredeyse imkânsız. Şifre yarın da kırılabilir, sonsuza kadar da sonuçsuz kalabilir. Yine de her geçen gün daha fazla sayıda bilgisayar bu sürek avına katılıyor.

2.paragraf copy=>paste dir :dribble:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...