Jump to content

Facebook Messenger Geliyor


Bilinchard

Recommended Posts

facebook-messenger.jpg Facebook web tabanlı bir anlık mesajlaşma yazılımını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Dünyanın en popüler sosyal ağ sitelerinden Facebook, gelecek birkaç hafta içinde başlatmayı planladığı chat servisi hakkında birkaç yeni detayı bildirdi.

facebook-chat.jpg

facebook-chat.jpgHızla büyüyerek kısa sürede milyonlarca insanı bir araya getiren Facebook, şimdi de kullanıcı profil sayfasına web tabanlı bir anlık mesajlaşma yazılımını ekleyecek. Facebook'un herhangi bir yazılım yüklemesi olmadığından açık kaynak Jabber platformu üzerine inşa edilen yeni anlık mesajlaşma servisi sadece web tabanlı olarak hizmet verecek.

Uygulamada diğer chat uygulamalarına göre bazı sınırlamalar getirileceği belirtiliyor. Örneğin sadece Facebook üyeleri birbirleriyle haberleşebilecek ve herkese açık chat odaları olmayacak. Ancak uygulama ücretli olmayacağından, Facebook üyesi olan herkes bu uygulamadan faydalanabilecek.

Mesajlaşmalar 90 gün boyunca Facebook hesabınızda saklanacak, isterseniz mesaj tarihini bekletmeden kendiniz de silebileceksiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...