Jump to content

Pegasus Ile 350 Bin Kişi Bedava Uçacak


sene07

Recommended Posts

logo.gorsel.kucuk.jpg

Pegasus, bu haftasonu (29-30 Mart tarihlerinde) başlayıp biletler tükenene kadar her haftasonu devam edecek kampanyasıyla 350 bin misafirine web sitesi www.flypgs.com’dan, 444 0 737 Bilet Hattı ve Pegasus bilet satış acentelerinden bilet ücreti ödemeden uçma fırsatı sunuyor. Tüm iç ve dış hatlarda 25 Ekim 2008’e kadar geçerli olacak kampanyaya, havaalanı vergileri, yakıt harcı ve servis ücreti dahil değil.

Pegasus, iki haftadır yoğun ilgi gören haftasonu kampanyalarına bir yenisini ekledi. Uçmanın kolay yolu Pegasus, bu kez 350 bin misafirine bilet ücreti ödemeden iç ve dış hatlarda uçma şansı sunuyor.

İlk haftasonu 15 YTL’ye, ikinci hafta 1-30 Nisan tarihleri arasında her salı yurtiçinde yüzde 50 indirimli uçuş fırsatı sunan Pegasus’un web sitesi yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Bu haftasonundan başlayarak (29-30 Mart tarihlerinde) www.flypgs.com, 444 0 737’den ve Pegasus bilet satış acentelerinden bilet alacak 350 bin kişi 25 Ekim 2008’e kadar yurtiçinde 16 yurtdışında ise 21 noktaya bilet ücreti ödemeden uçacak. Biletler tükenene kadar geçerli olacak kampanyaya, havaalanı vergileri, yakıt harcı ve servis ücreti dahil değil ve kampanya dahilindeki biletlerde iptal ve tarih değişikliği yapılamayacak.

Kampanya biletlerimiz sadece Cumartesi ve Pazar günleri satın alınabilmektedir. 25 Ekim 2008 tarihine kadar gerçekleşecek uçuşlar için kontenjanlar dahilinde satışa sunulmuştur.

Kampanya ile ilgili kurallar:

Kampanyamız 29-30 Mart haftasonu (Cumartesi ve Pazar günü) başlayacak olup, 25 Ekim 2008 tarihine kadar devam edecektir.

Kampanya dahilindeki biletler 25 Ekim 2008’e kadar her haftasonu Cumartesi ve Pazar günleri satışa açılacaktır. Kampanya biletleri acentelerimiz, web sitemiz ve call center aracılığı ile kesilebilecektir.

“0 YTL’lik” biletler uçuşlarımızda belli koltuk kapasitesi ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamında alınan biletler iptal edilemez ve biletler üzerinde tarih değişikliği yapılamaz.

Yurtiçi uçuşlarda yakıt harcı 20 YTL, havaalanı vergisi 6 YTL, servis ücreti 8 YTL'dir. Yurtdışı uçuşlarda yakıt harcı 23 EURO, havaalanı vergisi 12 EURO, servis ücreti 15 EURO'dur.

Kaynak:

http://www.flypgs.com/pegasus.haberler.asp?Haber=pegasus-ile-350-bin-kisi-bedava-ucacak&ht=g[/CODE]

[font=Georgia][color=#FF0000]Ben aldım temmuz için kesin tarihler vardı 30ytl tuttu toplam gecen de 40a gitmiştim :D

otobüs 60 tutuyor.ve 13 saat :D[/color][/font]

Link to comment
Share on other sites

Güzel zamanlar yakalarsanız ucuza uçma fırsatı bulunmakta ama pegasus baya bi "yalan"a sarmış vaziyette ücretsiz uçuş diyerek. Çok çakal adamlar 0 liranın vergisini alıyorlar ve fiyata ekliyorlar hizmet bedeliyle en düşük 30 lira para veriyorsunuz. İşin garip tarafı 0 liranın % hesabı ne yaparsan yap 0 çıkar ama bu "çakal"ların insanları kandırmasını engellemiyor.

Link to comment
Share on other sites

kandırma denemez buna haklısın 0 lira deniyor ama 30liraya geliyor bu dogru yine de thy den de böyle kampanyalar görmeden biletler yine inmeyecektir.

zaten haberin altına 0ytl+bilmem ne vergisi diye yazıyorlar kandırmak olmuyor bu bence boyun egmek razı olmak oluyor.

Bir başka bakısla caresizlik ya da secim öncesi dagıtılan kömür gibi:( ne yazık ki ülkem gerçegi avrupada yapsalara ya böyle reklamlar.

Link to comment
Share on other sites

Pegasus sabiha gökçenden kalktıkça daha çok ucuza uçak kaldırır. THYnin fiyatların Dünya standartlarına göre güzel bir konumda erken bilet alan bir öğrenci otobüs fiyatlarına yakın seyahat edebilmekte. Üstelik uçaklarıda diğer Türk firmalarının standarlarının çok üstünde.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...