Jump to content

Awr Design Environment V7.52.3682


YAGMURADAM

Recommended Posts

AWR Design Environment v7.52.3682

pabv4vykh5so57qqx1d.jpg

Program hakkında bilgiler:

Gelişmiş teknik devre çizim programı

Gelişmiş bir yazılım mimarlığında oluşturdu , AWR dizayn çevresindeki özgün esas teknoloji, tabiatında açık olduğunun modelini yapan modern bir nesne-oriented veridir. ve esnek, miras dizaynı araçlarına karşılaştırdı AWR dizayn çevresi, görsel sistem Simulator 'la bir platforma tasarlayan benzer ofisi devresini tamamlayan [ effortlesslye ] takım oluşturan tam mühendislik izin verme tarafından işlem yapan ürün gelişmesini yükseltir( VSS) Sistem dizaynı için ve testle simülasyon için TestWave ve ölçü donatımı , veyi işaret eden RF'i yumuşadan bugünün kompleksinin etkisinin doğru bir anlayışını sağlıyor" Gerçek dünya" Devre başarısı. Sonuç, sistem gereksinimleri arasında etkileşimli [ tradeoffs ] ve devre yürütmesine imkan verdiğine yaklaşan gerçekten devrimci bir dizayndır.

AWR'in açık yazılım mimarlığı ve sanayi-standart uygulama, altta bulunan veri yapılarına müşteriler kolay erişim veren arayüzü programlıyor ve sanayi-standart uygulama, ve dizayn çevreleri şekillendiren altta bulunan veri yapılarına müşteriler kolay erişimi veren altta bulunan veri yapılarına müşteriler kolay erişimi veren arayüzünü programlıyor , diğer en iyi--sınıfla dikişsiz bütünleştirmeye izin veriyor. Bu, müşterilerin örneklerde müşterilerin yatırımını korur ve [ simulators ] , desteğini mal olulanı indirir , ve, belirli akış [ requiremenin ] kolay uyarlamasına imkan verir

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:415 mb tır.

İndirme adresi:

http://www.filefactory.com/file/d264a3/

http://www.filefactory.com/file/491f36/

http://www.filefactory.com/file/addeba/

http://www.filefactory.com/file/4fdcf9/

http://www.filefactory.com/file/fb9aa0/

Rar şifresi:

freshwap.net

İmleçle üzerinden geçip belirginleştirip kopyalayınız

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

AWR Design Environment 8.06

AWR Design Environment 8.06 | 14.7MB

Built on an advanced software architecture, the unique core technology in the AWR Design Environment is a modern object-oriented data model that is inherently open and flexible compared to legacy design tools. The AWR Design Environment elevates the product development process by allowing the entire engineering team to effortlessly integrate Analog Office circuit designs into one platform with Visual System Simulator (VSS) for system design and TestWave for simulation with test and measurement equipment, providing an accurate understanding of the impact of today complex modulated RF signals and "real world" circuit performance! ! !

The result is a truly revolutionary design approach that enables interactive tradeoffs between system requirements and circuit implementation.

Title : AWR Design Environment

Version : 8.06

Developer : -----

Homepage : -------

Updated : 2009.07

License / Price : KeyGen

Platform : Windows 2K/XP/2K3/Vista/7

Size : 14.7

http://rapidshare.com/files/284989710/AWR.Design.Environment.v8.06.XAKEP.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...