Jump to content

Xtreeme Followupxpert Professional 3.6


YAGMURADAM

Recommended Posts

Xtreeme FollowUpXpert Professional 3.6

box03.png

newt.png

Program hakkında bilgiler:

-posta programı ve editörü.Simka ile çevrilmiş anlatım aşağıdadır.

Autoresponder yazılım, en basitten diziyor olan sistemleri yaradan size kolayca yardım eder" Ben, ofisin dışıyım!" Otomatik follow-yukarıya [ autoresponders ], [ predefined ] zaman mesafelerinde ihtimallarınıza haberler göndermeyi işler.

Özellikler:

Yeni bir [ autoresponder ] yaratma veya ihtimallarınıza yeni bir e-posta tıklıyor olduğun kadar, kolaydır" Yeni" Araç çubuğu düğmesi. Sizin, basit bir bir-off [ autoresponder ] yaratmanın bir seçiminiz var , bir [ sequential ] [ autoresponder ] siz, bir [ predefined ] ardışıklıktan follow-yukarı haberleri göndermek için kullanabilirsiniz , bir click-geçerek izleme, e-posta kampanyalarınızına cevap ve bir mesaj yayını mesajını ölçen size izin verdiğini birleştirir.

Gömme mesaj WYSIWYG editör, gerçekten çok güzel içeriği yaradan size izin verir. Editörün, dosya aksesuarlarının herhangi bir numarası için desteği var( Kelime belgeleri , Excel vb.ı.).

Yazılımın, opt- için desteği var ve opt-dış, bir doğrulama mesajının, abone olmak isteyen kimseye nerede gönderdiği opt-u çift çift içeriyor. E-posta tarafından her ikisi istekler ve web formları, tamamen desteklenir.

Siz, [ personalizeye ] birleşen postanı kullanırsınız ve haberleriniz kişiselleştirirsiniz. Örneğin , $( İlk-ad) Gönderilen oluyor olan kişi mesajı ilk adıyla değiştirdi.

Bu [ autoresponder ] yazılım, bugün uyuşan tüm POP3 ve markette SMTP sunucular müsaittir. Siz, ISPiniz 'le sağlanan kendi posta kutunuzla onu kullanırsınız veya ortak adlandırılmış posta kutunuzla, sunucuları yalnız başına ağırladı. Seçim, sizinkidir.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:7.2 mb tır.

İndirme adresi:

http://rapidshare.com/files/102526274/FollowUpXpertInstallProFull_www.softarchive.net.rar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...