Jump to content

Video Snapshots Genius V2.3.1


icratig

Recommended Posts

Program çok basit arkdaşlar open kısmından bilgisayarınızdaki video dosyasını seçiyorsunuz. alt kısımda " Capture .... shots from video" kısmına girdiğiniz değeri kaç kare yakalamak istiyorsanız onu yazıyorsunuz. "Capture a shot every ..... seconds" kısmına girdiğiniz değer de kaç saniyede bir kare yakalası gerektiğini tesbit ediyor.

Output setting kısmındanda görüntü kalitesi ve boyutlarını ayarlıyorsunuz zaten biraz bilgisayar bilgisi olanlar anlayabilir.

En sevdiğim özellik iste yukarıdaki " thumb" seçeneği. yakaladığınız kareleri birleştiriyor ve tek bir resim formatı haline getiriyor..

Kolay gelsin arkadaşlar ....

DOWNLOAD LİNKİ :

http://rapidshare.com/files/101836141/Video_Snapshots_Genius_v1.2___CRACK.rar

ÖRNEK YAPILMIŞ CAPS :

http://img530.imageshack.us/my.php?image=capstomvejerrypu8.jpg

Link to comment
Share on other sites

icon13.gifDİKKAT: Lütfen Konu Başlığını p_edit.gif Butonunu Kullanarak İçeriğe Uygun Olacak Biçimde Düzenleyiniz, Aksi Takdirde Silinecektir.

Yanlız arkadaşım senin düzelttiğin başlık yanlış olabilir çünkü ekran görüntülerini video ya çevirmiyor video yu caps yapıyor program... Teşekkürler...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Video Snapshots Genius 2.13 FuLL

Videolardan Fpg ve gif görüntüsü alabilmesinin yanı sıra video uzantıları arasında dönüştürmede yapabilen bir program.. Kısacası MPEG, AVI, WMV, DivX, RealMedia, QuickTime ve DVD formatındaki videolardan BMP, JPEG, GIF, PNG ve TIFF uzantılı capsler almaya yarayan bir program.

 http://rapidshare.com/files/117455961/V.i.d.e.o-S.n.a.p.s.h.o.t.s.Genius.2.13.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...