Jump to content

Windows Xp Sp3'ten Son Haberler


HoT_JaZz

Recommended Posts

sp3.jpg

Bundan üç sene önce bile haberleri etrafta gezinmeye başlayan Service Pack 3,

kısa süre sonra kullanıcılarla buluşacak. Son gelişmeleri açıklıyoruz.

Microsoft'un oyunu kendi sahasında kabul eden işletim sistemi Windows XP, Windows Vista'dan gelen atakları orta sahadaki hakimiyetiyle bertaraf ediyorken, Service Pack 3 geldiğinde oyunun rengi ne kadar değişir, kestirmesi güç. Aslında Microsoft, Windows XP'ye olan desteği kesmeyecek olsa, bu kararlılıkla çalışmaya ve piyasada satılmaya devam etmesi işten değil. Ama her işletim sistemi bir şekilde ya güncelleniyor ya da yerini yenilere bırakıp devam ediyor.

Son Haberler

En son gelişmelere göre (ki resmî kaynaklardan henüz bir şey duymadık) Nisan'ın ikinci yarısında gelecek olan Windows XP Service Pack 3, iki dil dalgası halinde kullanıcılara ulaşacak. Birinci dalgada Basitleştirilmiş Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Japonca ve Korece bulunacak. Türkçe ise ikinci dalgada gelen dillerden olacak. Yani SP3'ün çıkışından 3 hafta sonra Türkçe'sini de görebileceğiz.

İki Sürümde Tümleşik Gelmeyecek

Windows XP içine Service Pack 3 yerleştirilmiş olarak satılmaya devam edecek; fakat iki sürüm bu durumdan faydalanamayacak. Tablet PC Edition ve Media Center Edition ürünlerine, yeni bir bilgisayarla bile alsanız, sonradan SP3 kurmak zorunda kalacaksınız.

Kaynak : www.shiftdelete.net

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...