Jump to content

Webcam And Screen Recorder 4.4.8


HoT_JaZz

Recommended Posts

demowcsrone23cb95enj1oo3.jpg

turk.gif

Bu program sayesinde ekran üzerinde gözlenen bir videoyu sesi de dahil olmak üzere küçük parçalar veya tam ekran olarak kaydedebilirsiniz.Programın sayesinde kendi web kamera görüntünüzü veya MSN gibi sohbet programlarında görüntülü konuşurken karşıdaki arkadaşınızın web kamera görüntüsünü bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Dosyalar bilgisayara AVI veya WMV olarak kaydedilebilir. Kaydettiğiniz görüntüleri eğer isterseniz daha sonra yine bu programla görüntüleyebilirisiniz.

İsterseniz tüm ekranda olup biteni kaydedin yada belirlediğiniz seçili penceredeki görüntüleri kaydedebilirsiniz. Program direkt olarak ".avi" olarak kayıt yapma özelliğine sahip.Artı olarak bilgisayar üzerinde anlatım yapmak istiyorsanızda Webcam and Screen Recorder tam size göre bir program. Ayrıntılı masaüstü anlatımlarını bu programla hazırlamak artık kolay.

eng.gif

Webcam and Screen Recorder records webcams, full screen or part of the screen to a video file such as AVI and WMV. You can also record sound with the video. Use it to capture webcam sessions with your buddies and save those precious memories forever. Use our Fake webcam to play back those recorded videos on your instant messengers such as Yahoo and MSN. You can also create demos and presentation videos.

Download:

http://rapidshare.com/files/102192955/WSR-3.8.rar[/CODE]

[/center]

[color=#FF0000]

[center][b]Size:6.56 MB[/b][/center]

[/color]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...