Jump to content

Evo Edition V1.1 Yardım


Recommended Posts

:D ben enis özen in hazırladıgı katılımsız xp olan evo edition v1.1 indirip kurdum ancak anakartım asus üzerinde olan realtek ses kartı driver kurulumunu kabul etmiyo hata veriyo windows dosya koruması diyo orjinal dosyalar degiştirildi orjinal xp cd sini takın diyo takıyorum ama bişey olmuyo işin içinden çıkamadım enis özen bey den bi yardım veya bir bilen arkadaş yardım ederse sevinirim.bu sitede emegi gecen herkese teşekkür ederim.
Link to comment
Share on other sites

Kardeş Evo Edition V1.1 cd si gerçekten hızlı ve güzel hazırlanmış. Ben yaklaşık 10 bilgisayarda sadece 1 bilgisayara yükleyebildim. Aynı ses sorunu benimde başıma geldi. Denemediğim yol kalmadı. Dikkat edersen driverı yüklüyor ama yarıda kurulum kesiliyor. Kurulum tamamlanamıyor. Bende mecburen başka bir cd ile sıfırdan format çekmek zorunda kaldım. Aynı sorun sende de var galiba cd yi yapan arkadaşa özelden mesaj çekebilirsin. Ama bence başka bir xp cd si ile format çek. Tabi bu benim kendi düşüncem ben sorunumu bu yolla halledebildim.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar sistem gerçekten çok hızlı ve güzel şimdiye kadar bir çok sistem denedim en iyisi diyebilirim onun için bu sistemi çöpe atmak istemiyorum biraz daha ugraşalım bakalım bide şu regedit i indirip deneyelim inşallah olur ekleyen arkadaşa ayrıca teşekkürler. ;)

Link to comment
Share on other sites

ARKADAŞIM SENİN DEDİĞİNİDE YAPTIM AYGIT YÖNETİCİSİ OLAYINI AMA HİÇBİ DEĞİŞİKLİK YOK DENEMEDİĞİM ŞEY KALMADI BU TÜR MODİFİYELİ SİSTEMLERDE BU TÜR HATALAR OLUYOMUŞ (BİRAZ ARAŞTIRDIM DA) ARTIK SİSTEMİ YAPAN ARKADAŞTAN Bİ CEVAP GELİNCEYE KADAR PES EDİYORUM FORMAT ATICAM YİNE Bİ GELİŞME OLURSA YAZARIM İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM......

Link to comment
Share on other sites

yeni nesil ses kartları hd olarak gelmekte.windows güncellemelerini yüklediyseniz çoğu zaman bu hatayı vermiyor

mevcut xp derlemelerinin çoğuna baktım desem yalan olmaz.ama benim kide realtek hd soun card olmasına rağmen bu hatayı yaşamadım.kurulum programını çalıştırmak yerine,aygıt yöneticisinden driver ı göstermeyi de deneyein derim.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar sistem gerçekten çok hızlı ve güzel şimdiye kadar bir çok sistem denedim en iyisi diyebilirim onun için bu sistemi çöpe atmak istemiyorum biraz daha ugraşalım bakalım bide şu regedit i indirip deneyelim inşallah olur ekleyen arkadaşa ayrıca teşekkürler. :rolleyes:

sizin için linkleri yükledim zaten hızlı olan sistemi daha da hızlandırdım.

link burda.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=54457[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...