Jump to content

Godlike Xtratools 2008 V1.7


HoT_JaZz

Recommended Posts

armortools.jpg

tr.png

Standart Windows faydalı ve ücretsiz araçları yanında 20den fazla bağımsız sistem aracı sunan bir yazılım. XtraTools ile MS Windows uygulamalarını bile daha kolay çalıştırabilirsiniz. Programın içinde yer alan faydalı araçlar sayesinde bilgisayarınızda temizlik yapabilir ve çeşitli ayarları düzenleyebilirsiniz.

Programın ana penceresinde işletim sistemi, sürümü, işlemci sayısı, işlemci tanıtımı, işlemci frekansı, işlemci markası, işlemci satıcısı, toplam fiziksel hafıza, mevcut bellek, kullanıcı adı, bilgisayar adı, sistem dili, klavye türü, bios bilgileri gibi çok çeşitli bilgilere tek ekran üzerinden erişebilirsiniz.

Windowsun standart araçlarına da ana pencere üstünden ulaşabilirsiniz. Win.ini, System.ini, Autoexec.bat, Config.sys gibi dosyalara hızlıca erişebilirsiniz. Ayrıca yine diğer Windows araçlarına da (sistem bilgisi, sistem yapılandırma yardımcı programı, disk temizleme, disk birleştirme, kayıt kütüğü gibi) ulaşabilirsiniz.

WinTools.net:

MS Windows işletim sisteminin performansını arttırmak için bir takım araçlar sunar. Disk sürücülerinden ve Windows kayıt kütüğünden ölü referansları, istenmeyen yazılımları kaldırarak temizleyebilir. Daha fazla hız ve bağlantınız için değişmezlik ekleyebilirsiniz. Hassas bilgilerinizi güvenle saklar. Temiz kaldırıcı, dosyaları tara, kayıt kütüğü tara, başlangıç yönetimi ve diğer ayarları yönetme tuşuyla tek pencere içinden yapabilirsiniz.

Armor Tools:

Güvenliğiniz ve hassas bilgilerinizi saklamak için bir takım araçlar sunar. Program bilgisayardaki etkinliğinizin izlerini ortadan kaldırmak için temizlik yapar. Belgeleri, programları ve diğer dosyaları kurtarma olmadan silebilir. Ayrıca şifrelenmiş disk, silgi, görünmez adam ve dosya kıyıcı gibi ek araçlar sunar.

Extra Drive:

Bilgisayarda ekstra sürücüler oluşturmak için bir takım araçlar sunar. Fiziksel sürücüler değişmez ve ilave bölümlere bölünmez. Program sanal CD-ROM, şifrelenmiş sürücü, sanal sürücü temelinde dosya, sanal sürücü temelinde klasör, RAM (Bellek) sürücüler oluşturmak için çeşitli araçlar sunar.

RAM Saver:

Bilgisayarın daha hızlı çalışması için RAM (Bellek) aracını kullanmak kolay. Uygulamalarınızın daha fazla bellek ihtiyacı için işletim sisteminizi yapılandırabilirsiniz. Daha hızlı erişim için sistem belleğini birleştirir, işlemcinizin verimini ve anakartınızın önbelleğini arttırır. Bu iyileştime sayesinde sık kullandığınız programlara kolay erişebilir, oyunları daha hızlı açabilir ve daha verimli kullanabilirsiniz.

uk.png

XtraTools 2008 new! - a set of applications consisting of more than 20 independent system utilities that are complementary to the standard MS Windows utilities. XtraTools can increase productivity and makes working with MS Windows easier.

-- XtraTools: WinTools.net > suite of tools for increasing MS Windows operating system performance.

-- XtraTools: Armor Tools > suite of tools which ensure your privacy and keep sensitive information secure.

-- XtraTools: Extra Drive Pro > suite of tools for creating Extra Drives on your PC (physical drives remain unchanged).

-- XtraTools: RAM Saver Pro > easy-to-use RAM optimizer tool that will keep your computer running faster.

-- XtraTools: Fast File Encryptor Pro > encrypt or decrypt files, contents of folders and contains a lot of additional tools.

Tools included in XtraTools 2008

*XtraTools: WinTools.net

WinTools.net - a suite of tools to ensure your privacy and keep your sensitive information secure. Armor Tools makes it easy for you to remove traces of your activities from the computer - deleting documents, programs and other files so that they can not be recovered. Armor Tools also features tools for making additional safety related adjustments including five independed tools...

*XtraTools: Armor Tools

Armor Tools - a suite of tools to ensure your privacy and keep your sensitive information secure. Armor Tools makes it easy for you to remove traces of your activities from the computer - deleting documents, programs and other files so that they can not be recovered. Armor Tools also features tools for making additional safety related adjustments including five independed tools...

*XtraTools: Extra Drive

Extra Drive Pro - a suite of tools for creating Extra drives on your computer (physical drives remain unchanged and are not divided into additional partitions). The program includes tools for creating Encrypted drives (the drive is encrypted by 256-bit / 32 - symbols password in real-time), Virtual CD-ROMs, Virtual Drives based on files, Virtual Drives based on folders, RAM-drives...

*XtraTools: RAM Saver

RAM Saver Pro - an easy-to-use RAM optimizer tool that will keep your computer running faster. It increases the operation system performance by making more memory available for your applications. "RAM Saver Pro" will: defragment system memory for faster access time; recover memory leaks from poorly behaved applications; temporarily flush unused libraries out to disk and so on.

*XtraTools: Fast File Encryptor

Fast File Encryptor - is designed for fast processing of extremely large files. It can encrypt or decrypt files, contents of folders and contains a lot of additional tools. The Fast File Encryptor presents a flexible user interface with detailed messages about all operations. The Fast File Encryptor features the following tools: Encrypt File, Encrypt Folder, Often Used Files, File Shredder, Folder Drive.

Download:

http://rapidshare.com/files/93487653/xttls0817.rar[/CODE]

[/center]

[center][color=#FF0000][b]Or[/b][/color][/center]

[center]

[CODE]http://FastFreeFileHosting.com/file/1916/xttls0817-rar.html[/CODE]

[/center]

[center][color=#FF0000][b]Or[/b][/color][/center]

[center]

[CODE]http://www.mediafire.com/?6djmyghhj59[/CODE]

[/center]

[center][color=#FF0000][b]Rarpass:[/b][/color][/center]

[center]

[CODE]http://rapidshare.com/files/101529303/rarpass.txt[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...