Jump to content

Codecinstaller V. 2.9.0


HoT_JaZz

Recommended Posts

CodecInstaller v. 2.9.0

55l1t1.jpg

Bilgisayarınızda film izlemeye çalıştığınızda, sadece sesi duyup, görüntüyü alamıyor musunuz? Ya da sadece görüntü var ve ses gelmiyor mu? Büyük ihtimalle sisteme yüklediğiniz bileşenler

[codec] eksik!
CodecInstaller, bu konuda size yardımcı olarak, ihtiyacınız olan bileşenin hangisi olduğunu ve en kısa süre içerisinde tekrar yüklemenizi sağlar. CodecInstaller, Windows'ta yüklü Ses ve Görüntü bileşenlerini algılar ve dosya analizi sayesinde, gerekli bileşeni anlamanızda yardımcı olarak yüklemenizi sağlar.


30ti79x.jpg


Programın analiz edebildiği dosya türleri arasında avi, mpeg, wmv, wma, ogg, flac, mpc, mp3, mp4, wav, wx bulunuyor ve bu dosyalara ait genişlik/yükseklik, oran, uzunluk, görüntü bileşeni [codec], çerçeve oranı [fps], bit oranı, toplam çerçeve, kalite, başlık, albüm, yıl gibi teknik verileri öğrenebilmenizi sağlar.



Sisteminizde yüklü bileşenleri tek tek kontrol ederek, güncelleme ihtiyacı olan bileşenleri size sunar ve kolayca güncelleyebilmenizi sağlar. CodecInstaller'e entegre edilen " MovieLauncher" sayesinde, herhangi bir video dosyasının ayrıntılı bilgisini sunar.


Download:


http://www.rapidshare.com/files/101537222/setup_CodecInstaller_full.rar.html[/CODE]

[/center]

[color=#FF0000]

[center][b]Rarpass:[/b][/center]

[/color]

[center]

[CODE]http://rapidshare.com/files/101585031/pass.txt[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...