Jump to content

Salona Yeni Misafir: Loewe Connect


apoo

Recommended Posts

r_20080311134807_televizyon.jpg

Loewe ilk Ağ Uyumlu Medya Oynatıcı(Network Media Player) özelliğine sahip, 2007 IFA Berlin fuarında “Yenilikçi Ödülü” nü kazanan Loewe Connect'i satışa sundu.

Loewe’ün en yeni modeli Loewe Connect’le tek bir cihaz ve kumanda ile fotoğraf, müzik ve video görüntülenebiliyor. Parlak görüntü ve yüksek ses kalitesine sahip ürün dahili medya oynatıcısı sayesinde, kablolu yada kablosuz olarak bilgisayara bağlanıp, taşınılabilir bellek ve digital kamerada bulunan yüksek çözünürlüklü içeriğin büyük ekrana taşınmasına olanak tanıyor.

Loewe Connect, kavisli yan panelleri, şık ve dikkat çekici tasarımı,3 farklı ekran boyutu, krom gümüş, parlaksiyah ve parlak beyaz olmak üzere üç farklı renk alternatifi, esnek ve yenilikçi tasarımı ile tüm detayları tek bir noktada topluyor.

Ürünün teknik özellikleri arasında, Full HD desteği, DVB-T/C(DVB-S opsiyonel), MPEG4, HDTV, 2 HDMI girişi, 24P, 1 CI arayüzü (şifreli yayınlar için), AC3, Opsiyonel DTS ses desteği, DR+&HDTV, 1 ya da 2 USB bağlantısı, Network Media Player, JPEG fotoğraf görüntüleyici, USB ve dijital kameradan doğrudan data aktarımı, yeni geliştirilmiş müzik oynatıcı ve MP3 müzik için kendi yazılımı bulunuyor.

veteknoloji.com

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...