Jump to content

Advanced Wordperfect Office Password Recovery V1.3


Iceberg

Recommended Posts

Advanced WordPerfect Office Password Recovery v1.30

viewthumbphpidf79931802kp0.jpg

Yazılım şifresi unutulan WordPerfect uzantısındaki dosyaların şifresini tekrar bulmaya yaramaktadır. Ofis yazılımı ile çalışıp da önemli belgeleri şifrelemeyen yok gibidir. Günlük hayatımızda o kadar çok şifre kullanırız ki, bu şifreleri unutmamak elde değildir. Şifrelenip de unutulmayan dosya hemen hemen yok gibidir. Bu dosyalar bir de çok önemliyse... Unutulan şifre ile de herkesin zaman zaman başı derde girmiştir. Şimdi dilerseniz bu yazılımın nasıl işler başardığını birlikte görelim.

Yazılım oldukça sade ve basit bir arayüzle kullanıcı karşısına gelmektedir. Yazılım aynı zamanda kullanım kargaşasını önlemek için tek bir tıklama ile sorunu çözer hale getirmiştir. Yazılım 4 ana menüden meydana gelmektedir; Aç, Kayıt Olma (Register), Güncelleme (Update) ve Çıkış.

Aç sekmesi; Şifresi unutulan dosyanın yerini bilgisayarda bulmak için kullanılmaktadır. Yazılım şifresi unutulan dosyanın yerini gösterince kendiliğinden şifresini çözmektedir. Diğer sekmeler ise kayıt olmak, yazılımı güncellemek ve yazılımdan çıkmak için kullanılmaktadır. Desteklediği yazılım uzantıları sırasıyla; .wp, .wpd, .qpw, .wb, .wq uzantılarıdır.

Web Sitesi: http://www.elcomsoft.com/awopr.html

> Download:

http://rapidshare.com/files/99975500/Advanced.WordPerfect.Office.Password.Recovery.v1.30.Cracked-ARN.rar[/CODE]

[b]Şifre/Pass: www.tnctr.com[/b]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...