Jump to content

Currency Converter Fx 1.0


HoT_JaZz

Recommended Posts

screenshot1.gif

screenshot.gif

Currency Converter FX 1.0

Currency Converter FX, geçerli 150 para birimi arasında çevrimiçi birbirine dönüştürme işlemi yapabilen bir yazılımdır. Program çevrimiçi çalıştığı için tüm oranları güncel tutmaya çalışır. Ayrıca bir hesap makinesi olarak da kullanabilirsiniz. Programın içinde kabuk desteği de olduğundan görüntüsünü değiştirebilirsiniz ve ücretsiz güncelleme ve teknik desteğe de sahiptir.

Hangi para birimleri arasında dönüştürme yapmak istiyorsanız o para birimlerini ve değerleri girmeniz yeterli olacaktır. Üst kısma hangi para biriminden (from) alt kısma hangi para birimine (to) seçimlerini yaptıktan sonra "Convert" dediğinizde çeviri işlemi gerçekleşir.

Tabii çeviri işlemini yapabilmesi için internete bağlı olmalısınız ve ayrıca güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkış yapması için izin vermelisiniz.

http://dl.filekicker.com/send/file/143551-4823/ccfx.zip[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar aşağıdaki keygeni indirin.Ben denedim.Oldu gibi.Zira bilgisayarın ayını hazirana aldım.Yine program kapanmadı.Şifre istemedi.Programı tam sürüm ederken telefonı seçin.Bir ekran gelecek sallama isimler yazın sonra alttaki holder kısmına uyduruk bir sayı girin.Next ebasın program size bir kod verecek onu keygene yazın ve keygenin verdiği kodu programa yapıştrın.Gülegüle kullanın.Saygılarımla

İndirme adresi(15 kb tır):

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...