Jump to content

Robotics Driver Yardım


ordgn

Recommended Posts

hocam yanlış bilmiyorsam o modem için driver ihtiyacın yok.modemi ethernet kablosuyla bilgisayarına bağla.

192.168.1.1 yazıp modem arayuzune giris yapabilirsin.ilk kullanımda kullanıcı adı ve password "admin"(her ikiside aynı).girdikten sonra butun işlemleri driver olmadan halledersin.yapmayı dene olmazsa sana gonderirim driveri yada resimli olarak anlatabilirim ne yapmak istiyorsan.kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

dostum saol dediğin doğruymuş ama ben ayarlamaları yapamadım admin diye girdim şifreleri modem arayüzüne giriş yaptım fakat vpı vcı numaraları falan girmem gerekiyomus eğer biliyosan internete nasıl baglayacagımı ne ayarlamaları yapmam gerektiğini söyleyebilirsen sevinirim yoksada canın sağolsun.

Link to comment
Share on other sites

VPI=8

VCI=35

girmen gerekiyor ondan sonra adımları takip et.suan işyerimde oldugum için tam cevap veremiyorum.evdeki modemim 9105 hatırladıgım kadarıyla yazayım sana akşama yanlış bir yer olursa duzeltirim.

VPI/VCI dn sonra PPPoE seciyorsun adsl kullanıcı adını ve şifreni giriyorsun ondan sonra ayarlanmış oluyor.

Akşama kesin olarak yazarım sıralamayı.kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

şimdi modemi bağladık modemin sorunu kalmadı ama başka bi sorun var modem 4 portlu bi potrtu masaüstü pcye verdik o düzgün çalışıyor ama 2. portu laptopa verdik fakat o çalışmıyor onun için ne yapmam gerekir ayrı bi ayarmı var yoksa başka bişeymi yapmamız mı gerekir söyleyebilirmisin şimdiden saol.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...