Jump to content

Mardin'de 9 Ilçeye Internetevi Kurulacak


excellence

Recommended Posts

89500.jpg

Türk Telekom ile Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirilen çalışmayla Mardin'de 9 ilçeye internetevi kurulacak.

İnternet kullanımını yaygınlaştırmak için kaymakamlıklar, belediye başkanlıkları arasında internetevi protokolü imzalayan Türk Telekom Mardin müdürlüğü, bilgisayar okur-yazarlığını artırmayı hedefliyor. Mardin Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Alevcan, Halkın daha fazla bir kesiminin internet kullanımını amaçladıklarını belirterek, bu çalışma ile ihtiyaç sahiplerinin merkezi noktalardan internet ihtiyacını karşılaması imkânı doğacağını söyledi.

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte imkânların da arttığına dikkat çeken Alevcan, "Teknolojiye ayak uydurmayanlar ilerleyemez. İnternet tüm dünyada hızla yaygınlaşan bir hizmet. Artık internet sayesinde her şey daha kolay, daha verimli, daha pratik olarak işliyor. Okullarımızda artık internet eğitimi veriliyor, ama okulda bu imkânı bulamayan gençlerimiz var. 9 ilçemizde kurulacak internet evleri sayesinde herkes interneti kullanma imkânına sahip olabilecek. Devletimizin kontrolü altında yeni nesillerimiz internetten faydalı şekilde yararlanabilecek." dedi.

Cihan

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...