Jump to content

Internet Kiosk Pro V5.5


YAGMURADAM

Recommended Posts

Internet Kiosk Pro v5.5

2cn76h5.jpg

Program hakkında bilgiler:

Bilgisayar sistemine girişi sınırlayan kiosk tarzı bir yazılım. Internet Explorer gibi sadece sizin belirleyeceginiz yazılımların çalışmasına izin verir. özellikle, Internet cafe, halk kütüphaneleri, bilgi terminal veya kiosk ları için ideal bir yazılım. Misal iş yerinizde gelen kişilerin iş yerinizle ilgili bilgi almaları için ürün tanıtımı yapan bir yazılım çalıştırmak istiyorsunuz. Ama meraklı kişilerin bilgisayarı kurcalamasını istemiyorsunuz. Tek yapmanız gereken yazılımınızı tanımlamak ve diğer sistem erişimlerini kapatmak.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:4.7 mb tır

İndirme adresi:

http://rapidshare.com/files/97978746/intkok.rar

Link to comment
Share on other sites

Internet Kiosk Pro 5.5

259k8pl.gif

Bilgisayar sistemine girişi sınırlayan kiosk tarzı bir yazılım. Internet Explorer gibi sadece sizin belirleyeceginiz yazılımların çalışmasına izin verir. Özellikle internet kafe, halk kütüphaneleri, bilgi terminal veya kioskları için ideal bir yazılım.

Misal iş yerinizde gelen kişilerin iş yerinizle ilgili bilgi almaları için ürün tanıtımı yapan bir yazılım çalıştırmak istiyorsunuz ama meraklı kişilerin bilgisayarı kurcalamasını istemiyorsunuz. Tek yapmanız gereken yazılımınızı tanımlamak ve diğer sistem erişimlerini kapatmak. Crack mevcuttur.

Boyut: 3,94 MB

Crack Mevcuttur

http://rapidshare.com/files/98303939/Internet_Kiosk_Pro_5.5.zip[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...