Jump to content

OGame Hesaplayıcıları 1.0


tabele

Recommended Posts

OGame Hesaplayıcıları 1.0

Bu program ile OGAME için gerekebilecek birçok hesaplamayı yapabilirsiniz. Çevrimiçi oyunlar arasında en çok oynanan ve en çok mantık gerektiren oyun olan OGAME çeşitli matematik formülleriyle dizayn edildiği için hemen hemen her yapılacak işin bir formülü vardır, bu formüllere sahip olursanız oyunda %100 ihtimalle hesaplama yapabilirsiniz.

ışte bu program ile hiçbir formül bilmenize gerek kalmadan sadece istenen değerleri girerek önemli sayılabilecek birçok işlem ve sonucunu hesaplayabilirsiniz. Ay alan'ı bulmaktan radar istasyonu menziline, ayın yok olma ihtimalinden, yoketmek için gönderilen ölüm yıldızlarının yokolma ihtimaline, solar uydu enerji üretimi hesaplamasından gezegenlerarası roketatar menzili hesaplamasına, ay çıkma ihtimali hesaplamasından hammadde üretim hesaplamasına bir çok hesaplama %100 doğru olarak sizlere bu programda sunulmuş. Ancak yine de yanlış hesaplamalardan oluşan hatalardan siz sorumlusunuz, programın doğru çalışma garantisi zaman zaman olmayabilir.

Programı kullanabilmek için tek yapmanız gereken size sorulan bir yada iki değeri programa girmek ve "Hesapla" tuşuna basmak, gerisini program sizin için zaten hallediyor.

http://www.yenidownload.com/download/13156-ogamehesap_kur.zip

Link to comment
Share on other sites

  • 8 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...