Jump to content

Odtü Tiyatro Şenliği / Şenlik '08


AegeaN BluE

Recommended Posts

ODTÜ OYUNCULARI'nın ev sahipliğini üstlendiği 'ODTÜ TİYATRO ŞENLİĞİ'nin bir yenisi 25 Nisan - 5 Mayıs 2008 tarihleri arasında “ŞENLİK '08” adıyla ODTÜ Mimarlık Amfisi'nde düzenlenecektir.

ODTÜ OYUNCULARI olarak, tiyatro gruplarının bilgi ve birikimlerini paylaşmaları amacıyla düzenlenen ve tiyatro çevrelerinin önemli buluşma platformlarından biri olan ODTÜ TİYATRO ŞENLİĞİ'ne katılmak isteyen toplulukların, oyunların yanı sıra kuramsal söyleşi ve tartışma, atölye çalışmaları, dia gösterileri gibi etkinlikler de düzenlemelerine önem veriyoruz. Bu konudaki çalışmalarınızdan bizleri haberdar etmenizi bekliyoruz.

Şenlik programının sağlıklı bir şekilde düzenlenebilmesi, katılacak toplulukların belirlenebilmesi ve erkenden duyurulabilmesi için son başvuru tarihi 29 Şubat 2008 Cuma günü olarak belirlenmiştir.

Toplulukların, belirlenen tarihe kadar bu formu doldurup [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Belirlenen tarih, oyun metinlerinin posta ile ODTÜ Kültür İşleri Müdürlüğü'ne gönderilmesi için de son tarihtir.

Başvuru Formu:

http://odtuoyunculari.metu.edu.tr/senlik08%20basvuru%20formu.doc[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Merhabalar,

Şenliğinize "Bir caza avukatının anıları" ve "Dokumacılar" adlı oyunla 2 kez katıldım. Misafirperverliğinizi ve oyun sonrası bahçe sohbetinizi unutmak mümkün değil.

Bizler de küçük bir ilçede 8 yıldır tiyatro günleri düzenliyoruz. Bu nedenle sizlerin çektiği zorlukları çok iyi anlayabiliyorum. Hala büyük bir özveri ile böyle bir organizasyonu devam ettirebildiğiniz için sizleri kutlamak istiyorum.

Saygılarımla.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...