Jump to content

Çanakkale İçin Hikâye Yarışmasında Son 15 Gün…


tarihogretmeni

Recommended Posts

tc3bcrkc387adc4b1rlarc4lj4.gif

Yarımada Yayınları tarafından düzenlenen “Çanakkale Savaşları ve Zaferi” konulu hikâye yarışmasına başvuru için 15 gün kaldı. Yarışmaya katılmak isteyen Lise ve üniversite öğrencileri ile serbest öykü yazarlarının hikâyelerini 29 Şubat Cuma gününe kadar yayınevine teslim etmesi gerekiyor. Yarışmanın ödülleri, Mart ayında düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak.

Çanakkale Savaşı’na özel kitaplar yayınlayan Yarımada Yayınları tarafından düzenlenen “Çanakkale hikâye yarışması”na katılmak isteyenler için 15 gün kaldı. Yarışmaya katılmak isteyen gençlerin yazdıkları hikâyeleri 29 Şubat’a kadar yayınevine teslim etmesi gerekiyor. Eser teslim süresi sona erdikten sonra yarışma için oluşturulan jüri hazırlanan hikâyeleri tek tek okuyarak dereceye girenleri belirleyecek.

ÖDÜLLER MART AYINDA VERİLECEK

Yarışmada derece yapanların ödülleri ise Mart ayında düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak. Lise öğrencileri kategorisinde birinci olanlara 500 YTL, üniversite öğrencileri kategorisinde birinci olanlara 750 YTL, serbest yazarlar kategorisinde birinci olanlara ise 1.250 YTL para ödülü verilecek. Yarışmada dereceye girenlere, ayrıca Yarımada Yayınlarından kitaplar hediye edileceği belirtildi. Sponsorların da yarışmada derece yapanlara çeşitli sürpriz ödülleri olacağı ifade edildi.

HİKAYELER KİTAPLAŞTIRILACAK

Yayınevi editörü Zümrüt Sönmez, yarışmada dereceye giren veya mansiyon alan hikâyeleri kitaplaştıracaklarını söyledi. Başvuru ve eser Teslim Adresi: Yarımada Yayıncılık, Kirmasti Mah. Nalbant Demir Sok. No:10/5 Fatih – İstanbul. Ayrıntılı bilgi www.yarimada.com.tr adresinden alınabilir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...